KLEED JE WOONKAMER S WINTERS WARM AAN MET EEN KARPET

KLEED JE WOONKAMER S WINTERS WARM AAN MET EEN KARPET

15 december 2016
karpet in de woonkamer
De winter is op komst! Dat betekent de warmte van een openhaard en de gordijnen dicht. Met zachte materialen maak je jouw woonkamer klaar voor de koude wintermaanden.

Als we ’s winters zoveel tijd binnenshuis doorbrengen, dan is het wat ons betreft geen overbodige luxe om extra aandacht te besteden aan je inrichting. Met enkele nieuwe accessoires, kaarsen en lampjes en zachte stoffen zorg je ervoor dat je huis warmte uitstraalt terwijl het buiten guur is.

Winterse interieuraccessoires
Met kleine touch-ups zorg je ervoor dat jouw interieur klaar is voor de winter. Denk dan aan leuke nieuwe interieuraccessoires zoals een collage van pastelkleurige kaarsen, een nep-bonten plaid over een fauteuil of bank, kandelaren en tafelkleden van rijke stoffen over de eettafel. De vloer kleed je aan met een karpet of tapijt met een prachtige print.

De warmte van vuur
Een knapperend haardvuur, een hoogpolig karpet ervoor en een goed glas rode wijn: do we need more? Mocht je nu geen openhaard hebben, dan kan een gashaard of houtkachel wellicht passend zijn. Mocht ook dat geen optie zijn, dan bestaan er zelfs dvd’s waarmee je een flatscreen omtovert tot vlammende openhaard! Maar dat is natuurlijk niet het echte werk. Steek daarbij dus lekker veel echte kaarsen aan voor een huiselijk gevoel.

Zachte stoffen
Door zachte stoffen als wol of velours op subtiele wijze toe te voegen aan je interieur creëer je als het ware een zachte cocon waar het heerlijk toeven is als buiten de wind raast. Denk bijvoorbeeld aan een mooi karpet of tapijt op de kale vloer. Of je nu een houten, betonnen of tegelvloer hebt: een duurzaam tapijt of karpet kan op iedere ondergrond gelegd worden! En wist je dat een tapijt ook aan de muur bevestigd kan worden? Dat geeft een bijzonder warm effect, bekijk maar eens de foto’s hiernaast. Bijkomend voordeel: het karpet of tapijt zorgt ook voor een betere isolatie en houdt dus de warmte lekker binnen.
 
Welke van bovenstaande adviezen je ook opvolgt, we hopen dat jouw huis deze winter een warme plek is om thuis te komen! Ben je op zoek naar meer woontips? De Bossche Tapijtschuur biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies.

Bron;mrwoon.nlOver ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs