Inspiratie: 9x PVC vloeren met een mooie houtlook

Inspiratie: 9x PVC vloeren met een mooie houtlook

3 april 2020
Vloeren zijn in allerlei soorten, maten, kleuren en dessins verkrijgbaar. In dit artikel zoomen we in op PVC vloeren en de prachtige houtlook waarin deze veelzijdige vloer verkrijgbaar is.

PVC vloeren met houtlook

PVC vloeren met een houtlook worden steeds populairder. Niet gek ook: zo haal je de voordelen van PVC in huis samen met het warme gevoel van een échte houten vloer. Dubbele winst! Maar PVC vloeren zijn ook in prachtige kleuren en dessins verkrijgbaar. Ter inspiratie delen we negen houtlook PVC vloeren. Niet van echt hout te onderscheiden!

Gebleekte houtlook

De gebleekte houtlook is tegenwoordig zeer populair. Mooi te combineren met witte of lichtgrijze meubels, of juist met zwart of donkergrijs voor een groot contrast. Mooie voorbeelden van gebleekte houtlook PVC vloeren zijn de Impress Castle Oak van Moduleo en de Largo Marine eik van Quickstep.
PVC vloer houtlook

Luxe donkere houtlook

Voor een imposante uitstraling kies je voor een luxe donkere houtlook vloer met metaalglans. Bijvoorbeeld deze Transform Fazino Maple van Moduleo.
PVC vloer met donkere houtlook

Zacht gebleekt met nerven

Een zachte bleek in combinatie met stoere nerven geeft een authentiek en natuurlijk effect aan iedere ruimte. Een tijdloze houtlook? Kies dan bijvoorbeeld de Select Brio Oak van Moduleo.
Zacht gebleekte houtlook PVC vloer

Visgraat PVC vloeren met houtlook

Een andere structuur dan de standaard rechte banen? Wat dacht je van een visgraatvloer. Tijdloos, elegant en stijlvol. Bijvoorbeeld de Therdex Herringbone of de 6850 Visgraat van Vivafloors. In tal van kleuren en maten verkrijgbaar!
Visgraat PVC vloer met houtlook

Klassieke donkere houtlook

Een donkere houtlook PVC vloer is mooi te combineren met witte en zwarte meubels en accessoires. Perfect voor bijvoorbeeld een strakke moderne keuken. Wat vind je van de 4400 serie van Vivafloors?
Donkere houtlook PVC

Elegante zachte houtlook

Geen toeters of bellen, maar gewoon een zachte houtlook? Altijd goed en gemakkelijk te combineren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Transform Sherman Oak of Transform Black Jack van Moduleo. 
PVC vloer met klassieke houtlook

Authentieke houtlook PVC vloeren

Stoere opvallende nerven en donker- en lichtbruine kleuren vormen samen de authentieke houtlook. Ben je op zoek naar een PVC vloer die niet van echt hout te onderscheiden is? Kijk dan eens naar de Transform Cotton Woo of de Impress Mountain Oak van Moduleo.
Net echte pvc houten vloer

Nog meer houtlook PVC vloeren

In dit artikel hopen we je te hebben geïnspireerd in de veelzijdigheid van houtlook PVC vloeren. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze online PVC vloeren collectie of kom langs in onze winkel in Den Bosch.
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 20 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 20 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code zelf-leg-korting als je de vloer zelf legt
Kom langs