Gordijnen Tilburg

Bezoek voor de grootste collectie gordijnen van Tilburg en regio de showroom van De Bossche Tapijtschuur, specialist in gordijnen en raamdecoratie. Hier tref je meer dan 1500 verschillende soorten gordijnstoffen in diverse prijs en kwaliteitsklassen. Kom gerust eens langs om je te inspireren of direct een bestelling te plaatsen. Vanuit Tilburg bereik je onze gordijnen showroom binnen een half uur.

gordijnen Tilburg
 

Gordijnen specialist regio Tilburg

Het gordijnen assortiment van De Bossche Tapijtschuur is uniek, gevarieerd en zeer uitgebreid. Voor ieder budget bieden we uiteenlopende mogelijkheden. Bij ons tref je dan ook het grootste gordijnen aanbod uit de hele regio Tilburg en Noord-Brabant. Bijna al onze gordijnen worden bovendien gratis geconfectioneerd in onze eigen ateliers. Inmeten en ophangen van gordijnen doen onze eigen stoffeerders voor je, indien gewenst natuurlijk. Je mag ook altijd een exemplaar uit de showroom mee naar huis nemen om te zien of één van onze gordijnen goed past bij de rest van je ruimte.

Nieuwe gordijnen uitzoeken

Altijd leuk wanneer het weer tijd is om nieuwe gordijnen uit te zoeken voor je huis! Want gordijnen zijn erg sfeerbepalend voor een ruimte en je wilt natuurlijk graag dat dit goed aanvoelt. Maar bij de aanschaf van een nieuwe gordijnen zijn een meer aspecten belangrijk om rekening mee te houden dan enkel de looks. Deze lichten we even uit.

Type gordijn en gordijnstoffen

Kies een gordijn dat het beste past bij de functie die je wilt bereiken (verduisteren of decoreren bijvoorbeeld). Er zijn verschillende soorten gordijnen beschikbaar, zoals overgordijnen, vitrages en inbetween gordijnen. En ook de gordijnstof is hierin essentieel. Wil je lichte of zware stoffen? Bedenk je gewenste hoeveelheid lichtinval. Katoen, linnen, zijde en fluweel zijn enkele veelvoorkomende gordijnstoffen. Kies vervolgens voor een kleur en patroon dat past bij de stijl van je kamer en de rest van je interieur.

Afmetingen en ophangsysteem

Van belang is ook je gewenste ophangsysteem. Gordijnroedes, gordijnrails of ringen zijn enkele mogelijkheden. Het ophangsysteem moet geschikt zijn voor het gewicht en de stijl van de gordijnen. De Bossche tapijtschuur kan jou hierin adviseren. Inmeten van gordijnen is eveneens belangrijk. Meet zorgvuldig of laat onze stoffeerders dit voor je doen.

Het monteren van gordijnen

Het monteren van gordijnen is niet moeilijk, maar je moet wel weten wat je doet. Je kunt ervoor kiezen om je gordijnen zelf op te hangen, maar onze stoffeerders kunnen dit ook voor professioneel voor je verzorgen. In Tilburg komen we ze bij je thuis ophangen, omdat we binnen een straal van 30 km van ons showroomadres werken en daar valt ook Tilburg binnen.

collectie gordijnstoffen Tilburg
 

Gordijnen showroom Tilburg

Bezoek ons showroom in gordijnen nabij Tilburg voor de beste impressie. Gordijnen moet je namelijk altijd even voelen en bezichtigen voordat je ze koopt. Bovendien kunnen we zo direct ook de laatste trends laten zien. Onze gordijnen showroom bereik je vanuit Tilburg binnen 25 minuten rijden. Neem dan gerust contact met ons op als je vooraf al vragen hebt. Onze gordijn specialisten helpen je graag.