PVC vloeren Oss en omgeving

De Bossche Tapijtschuur is dé specialist in PVC vloeren voor de regio Oss. Al jarenlang is De Bossche Tapijtschuur een begrip in de wereld van de vloeren, want we staan bekend om de scherpe prijzen van onze vloeren in combinatie met hoogstaande service. Zo bieden we gratis legservice, meetservice, kleurstalen én bezorging! Of je ontvangt een leuke korting wanneer je jouw (PVC) vloer zelf legt. Naast een ruim assortiment aan PVC vloeren zijn we eveneens gespecialiseerd in laminaat, vinyl en tapijt vloeren.

pvc visgraat vloer Oss

Welke uitstraling past bij jouw interieur?

Bij De Bossche Tapijtschuur bieden we het ruimste assortiment PVC vloeren van Oss. Je vindt hier namelijk bijna alle gangbare kleuren met een zeer scherpe prijs. PVC vloeren kunnen we leveren met in diverse looks, ieder met een eigen kenmerkende stijl. Denk bijvoorbeeld aan een hip visgraat motief, een Hongaarse punt of een betonlook. Veelvoorkomend is nog altijd een houtlook PVC vloer. Elk motief geeft een eigen uitstraling aan je interieur, zodat er altijd een passend motief te vinden is voor jouw interieur en wensen.

pvc vloer woonkamer

Het voordeel van een PVC vloer

Een PVC vloer heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het biedt een aantal voordelen ten opzichte van laminaat of tapijt vloeren. We zetten de belangrijkste voordelen van PVC vloeren op een rijtje:
 
  • Onderhoudsvriendelijk: PVC vloeren kun je namelijk heel eenvoudig schoonmaken en ze houden geen vuil of stof vast.
  • Duurzaam: PVC is erg sterk en slijt daardoor niet snel. Afhankelijk van de dikte van de toplaag gaat een PVC vloer jarenlang mee.
  • Veel variatie in kleuren en motieven: En bovendien nauwelijks niet van echt te onderscheiden!
  • Ideaal i.c.m vloerverwarming: Het materiaal is dun en geleid de warmte bijzonder goed.
  • Vochtbestendig: En daarom voorkom je sneller eventuele schade.
  • Geluiddempend: Fijn voor de (onder)buren!

Een nadeel van PVC vloeren is dat het vaak wat duurder is ten opzichte van tapijt, laminaat of vinyl vloeren. Dit heeft ermee te maken dat de vierkante meter prijs hoger is dan voor laminaat of tapijt. Daarnaast brengt het leggen van een PVC vloer meer werkzaamheden met zich mee die wat meer tijd kosten. Zo dient de vloer vooraf geëgaliseerd te worden met egaline. Dit moet na het aanbrengen eerst een tijdje drogen alvorens de PVC vloer bij jou thuis in Oss gelegd kan worden.

pvc vloer oss werkplek

PVC van De Bossche Tapijtschuur

De Bossche Tapijtschuur regio Oss heeft voor jou alvast een selectie PVC vloeren gemaakt van merken waarmee we voor iedere prijsklasse een goede vloer kunnen aanbieden. Zo zijn PVC vloeren van het merk Moduleo zijn heel voordelig, maar heeft tegelijkertijd een hoogwaardige kwaliteit PVC te bieden. Echter heeft Moduleo ook voor het hogere segment diverse PVC vloeren. Ook merken als Ambiant, Therdex en VT Wonen behoren voornamelijk tot een hoger segment. Overigens zijn er ook zeer scherp geprijsde Ambiant PVC vloeren te vinden, dit merk bedient de gehele PVC markt. 

Meer vloeren in Oss

Niet alleen voor PVC vloeren uit Oss kun je bij De Bossche Tapijtschuur terecht. Want we bieden tevens de fraaiste tapijt, vinyl en laminaat vloeren van Oss en omsteken. Ook in deze typen vloeren zijn specialist op het gebied van diversiteit, kwaliteit en service. Kijk voor een impressie in onze webshop of bezoek onze showroom.

vloeren Oss
 

Bezichtig onze PVC vloeren nabij Oss

Woon je in Oss en wil je onze (PVC) vloeren eens komen bekijken? In de directe omgeving van Oss is de showroom van de Bossche Tapijtschuur gevestigd. Zowel tapijt, vinyl, laminaat als PVC vloeren kun je hier eens rustig bezichtigen voor de juiste indruk.