De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar vloeren of raamdecoratie in de regio Eindhoven? De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis. In de showroom, met een oppervlakte van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

vloeren eindhoven

Vloeren Eindhoven

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio van Eindhoven. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, vlakbij Eindhoven. Komt het niet uit om naar onze showroom te komen in Den Bosch? Geen probleem, met onze mobiele showroom kunnen we naar Eindhoven komen. Met de mobiele showroom kunnen wij verschillende matieralen laten zien.

Tapijt
Wilt u vloerbedekking met een sfeervolle en luxueuze uitstraling, kijk dan naar ons aanbod tapijten.
 
PVC
Bent u op zoek naar een duurzame vloer met een unieke look, kijk dan naar ons aanbod PVC vloeren.
 
Vinyl
wilt u gemakkelijk uw eigen woonstijl creëren dan is een vinyl vloer ideaal, bekijk hier ons aanbod
vinyl vloeren.
 
Laminaat
Trendy, klassiek of juist een lichte laminaatvloer? Met laminaat heeft u een keuze uit ontelbaar aantal mogelijkheden.
 
Karpetten
Bent u op zoek naar een zacht en kwalitatief goed karpet? Dan bent u bij de Bossche Tapijtschuur aan het juiste adres.
Maak een afspraak
 


Raamdecoratie Eindhoven

Bent u op zoek naar raamdecoratie in de regio Eindhoven? De Bossche Tapijtschuur is dé raamdecoratie specialist in de regio Eindhoven. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring. Bij ons heeft u een ruime keuze in gordijnen. Zo leveren wij inbetween gordijnen, trendy en vitrage glas gordijnen. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module.
 
Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor andere varianten van raamdecoratie. U zult hier zeker slagen.

raamdecoratie eindhoven

Interesse in een vloer of raamdecoratie?

Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Eindhoven, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.
Informatie aanvragen

 

All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef