De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar vloeren of raamdecoratie in de regio Eindhoven? De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis. In de showroom, met een oppervlakte van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

vloeren eindhoven

Vloeren Eindhoven

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio van Eindhoven. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch, vlakbij Eindhoven. Komt het niet uit om naar onze showroom te komen in Den Bosch? Geen probleem, met onze mobiele showroom kunnen we naar Eindhoven komen. Met de mobiele showroom kunnen wij verschillende matieralen laten zien.

Tapijt

Wilt u vloerbedekking met een sfeervolle en luxueuze uitstraling, kijk dan naar ons aanbod tapijten.

PVC

Bent u op zoek naar een duurzame vloer met een unieke look, kijk dan naar ons aanbod PVC vloeren.

Vinyl

wilt u gemakkelijk uw eigen woonstijl creëren dan is een vinyl vloer ideaal, bekijk hier ons aanbod
vinyl vloeren.

Laminaat

Trendy, klassiek of juist een lichte laminaatvloer? Met laminaat heeft u een keuze uit ontelbaar aantal mogelijkheden.

Vloerkleed

Bent u op zoek naar een  kwalitatief goed vloerkleed? Dan bent u bij de Bossche Tapijtschuur aan het juiste adres. De Bossche Tapijtschuur heeft een groot aanbod in vloerkleden. Bekijk en bestel in onze webshop!

Maak een afspraakRaamdecoratie Eindhoven

Bent u op zoek naar raamdecoratie in de regio Eindhoven? De Bossche Tapijtschuur is dé raamdecoratie specialist in de regio Eindhoven. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring. Bij ons heeft u een ruime keuze in gordijnen. Zo leveren wij inbetween gordijnen, trendy en vitrage glas gordijnen. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module.
 
Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor andere varianten van raamdecoratie. U zult hier zeker slagen.

raamdecoratie eindhoven

Interesse in een vloer of raamdecoratie?

Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Eindhoven, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.
Informatie aanvragen