Garantiepagina

Garantie op vloeren

Elke vloer heeft een andere levensverwachting. Sommige gaan gemiddeld langer mee dan anderen. De fabrieksgarantie geeft een indicatie over hoe lang een vloer ongeveer meegaat. In onderstaande lijst zie je het aantal jaren garantie op verschillende soorten vloeren.
 
Soort vloer    Aantal jaar garantie
Vinyl 15
Laminaat 15
PVC 10
Tapijt 7
Trappen 5
Vloerkleden 1

Aandachtspunten

Wat valt er binnen de garantie en wat niet? Onderstaande aandachtspunten vertellen je precies wat je moet weten over de garantie op jouw vloer.
  • Fouten of schade aan de vloer moet voor het leggen gemeld worden. Eventuele fabricagefouten worden met de fabrikant besproken.
  • Verkleuring van de vloer door zonlicht valt buiten de garantie.
  • Schade door schoenen met steentjes eronder of puntbelasting door hoge hakken of stoelpoten valt buiten de garantie.
  • Het krom of bol trekken van de vloer door teveel vocht valt niet onder de fabrieksgarantie.
  • De garantie vervalt bij ondeugdelijk gebruik of onderhoud. 

CBW-voorwaarden

De Bossche Tapijtschuur is een CBW-erkende winkel. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die consumenten extra goed beschermen. In deze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij aankoop en ten aanzien van (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.
Bekijk Artikel 15: Conformiteit en garantie in de CBW-voorwaarden voor meer informatie over de garantievoorwaarden. En lees hier meer over CBW-erkende winkels in het algemeen.