Laminaat Eindhoven en regio

Het mooiste laminaat van Eindhoven en omgeving staat tentoongesteld in de showroom van De Bossche Tapijtschuur, specialist in vloeren en raamdecoratie. Op deze pagina gaan we wat dieper in op de voordelen van een laminaatvloer en de service die wij hiervoor bieden bij u thuis in Eindhoven.
 

Waarom kiezen voor laminaat?

Een laminaatvloer is een al jaren één van de meest populaire vloeren bij huiseigenaren en huurders in Eindhoven en elders in het land. Dankzij zijn duurzame en betaalbare eigenschappen biedt laminaat verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren, we zetten de belangrijkste even voor u op een rijtje. 

Eenvoudig te leggen

In vergelijking met andere vloeren, zoals tegels of hardhout, is laminaat relatief gemakkelijk te plaatsen. Laminaatvloeren worden geleverd in planken die in elkaar klikken, wat het installeren eenvoudig maakt. U kunt een laminaatvloer zelf installeren zonder professionele hulp. Maar nog een bijkomend voordeel en indien gewenst: De Bossche Tapijtschuur komt laminaat bij u thuis in Eindhoven leggen!

Duurzaam materiaal

De toplaag van een laminaatvloer is gemaakt van een harde kunststof, waardoor het bestand is tegen krassen en deuken. Dit maakt laminaat ook een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen en huisdieren, waar vloeren snel veel te verduren krijgen. Daarnaast verkleurt laminaat niet door zonlicht.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Een laminaatvloer vraagt weinig onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot tapijt, dat vlekken kan vasthouden en moeilijk schoon te maken is, kan een laminaatvloer eenvoudig worden geveegd. Dit maakt het ideaal voor mensen met bijvoorbeeld allergieën.

Verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen

Het laminaat van De Bossche Tapijtschuur is leverbaar in allerlei stijlen en afwerkingen, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd bij uw Eindhovense woning. Er zijn zelfs laminaatvloeren die de looks van steen en tegels imiteren.

Minder kosten

Laminaatvloeren zijn in aanschafprijs vaak lager dan veel andere vloertypen met diezelfde eigenschappen, terwijl ze toch een hoogwaardige en duurzame kwaliteit bieden. Daarnaast is het leggen van laminaat minder werk. U kunt het zelf doen of wanneer u het laat leggen zijn er minder uren mee gemoeid dan bijvoorbeeld bij een tegel- of PVC vloer.

Geschikt voor vloerverwarming

De meeste laminaatvloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Laminaat zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling in huis.

Geluidsoverlast blijft zeer beperkt

In tegenstelling tot harde vloeren, zoals een tegelvloer, produceren laminaatvloeren minder geluidsoverlast wanneer erop wordt gelopen. Ideaal voor appartementen of huizen waar geluidsisolatie beperkt is.

Gemakkelijk te repareren bij schade

Wanneer u schade of slijtage aan uw laminaatvloer hebt, is het vrij eenvoudig om beschadigde delen te vervangen. U hoeft hiervoor niet de hele vloer te eruit te halen.

laminaat eindhoven

Veelgestelde vragen over laminaatvloeren

Tot slot nog een aantal vragen over laminaat die regelmatig bij ons gesteld worden:

Leggen jullie laminaat in Eindhoven?
Ja, De Bossche Tapijtschuur legt laminaat in Eindhoven en overal binnen een straal van 30 km van onze showroom. 
Kan ik laminaat zelf leggen? 
Ja, laminaatvloeren worden geleverd in klikbare planken, waardoor je het zelf kunt installeren in. Let wel dat je de uiteinden op maat moet zagen. Bij De Bossche Tapijtschuur bieden we zelfs een aantrekkelijke zelf-leg-korting!
Zijn laminaatvloeren waterbestendig?
Er zijn waterbestendige laminaatvloeren leverbaar die speciaal zijn ontworpen voor vochtige ruimtes, zoals badkamers.
Is laminaat geschikt voor huisdieren?
Ja, laminaatvloeren zijn goed bestand tegen krassen en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor huishoudens met huisdieren.
Hoe lang gaat een laminaatvloer mee?
Met het juiste onderhoud kunnen laminaatvloeren tientallen jaren meegaan, afhankelijk van uw gebruik en de kwaliteit van het laminaat.

Laminaat in Eindhoven nodig? Bezoek De Bossche Tapijtschuur!

De Bossche Tapijtschuur kan bij u thuis in Eindhoven laminaat komen leggen. Kom vooraf eens rustig diverse laminaatvloeren bezichtigen in onze showroom, te vinden op een kleine 30 km van Eindhoven. Of bestel uw nieuwe laminaat eenvoudig in onze webshop. Neem ook gerust contact met ons op of stel vragen tijdens uw bezoek aan onze showroom.