Gordijnen Veghel regio

Breng voor gordijnen in Veghel en omgeving eens een bezoekje aan De Bossche Tapijtschuur. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie in de regio. Zo zijn er in onze showroom ruim 1500 verschillende soorten gordijnstoffen te bezichtigen in vrijwel iedere prijsklasse. Dus nieuwe gordijnen nodig voor je huis in Veghel? Kom dan gerust eens kijken en doe direct nieuwe inspiratie op!

gordijnen Veghel

Waarom Gordijnen van De Bossche Tapijtschuur? 

Zoals we al aangeven is ons gordijnen en raamdecoratie assortiment ontzettend uitgebreid, waardoor er voor ieder budget volop keuze is. Bij De Bossche Tapijtschuur vind je dan ook het grootste gordijnen aanbod uit de hele regio Veghel en Brabant. Bijna al onze gordijnen worden bovendien gratis geconfectioneerd in onze eigen ateliers. Het inmeten en ophangen van de gordijnen doen onze eigen stoffeerders voor je. Wil je zien of één van onze gordijnen écht past binnen je interieur? Dan mag je altijd een exemplaar uit de showroom mee naar huis nemen.
 

Waar let je op bij het kopen van nieuwe gordijnen?

Wanneer je gordijnen koopt, zijn er verschillende zaken waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt:
  • Soort gordijn: Er zijn verschillende soorten gordijnen beschikbaar, zoals overgordijnen, vitrages en inbetweens. Kies een gordijn dat het beste past bij de functie die je wilt bereiken (privacy, verduistering of decoratie bijvoorbeeld).
  • Gordijnstof: De stofkeuze is essentieel. Bedenk of je lichte of zware stoffen wilt, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid lichtinval en isolatie. Katoen, linnen, zijde en fluweel zijn enkele veelvoorkomende gordijnstoffen.
  • Stijlen: Kies een kleur en patroon dat past bij de stijl van je kamer en de rest van je interieur. Wil je gordijnen die opvallen of juist subtiel in de achtergrond passen?
  • Ophangsysteem: Denk na over het ophangsysteem. Gordijnroedes, rails en ringen zijn enkele opties. Zorg ervoor dat het ophangsysteem geschikt is voor het gewicht en de stijl van de gordijnen. Wat vind jij mooi? We adviseren je er graag in.
  • Afmetingen: Meet de breedte en lengte van het raam of de ruimte waar je de gordijnen wilt ophangen nauwkeurig op. Onze stoffeerders kunnen dit ook voor je doen.
  • Onderhoud: Controleer het onderhoudsetiket op de gordijnen om te zien hoe ze moeten worden gereinigd. Sommige stoffen zijn machinewasbaar, maar niet allemaal.
  • Montage: Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar onze stoffeerders kunnen dit ook voor je uit handen nemen. In Veghel komen we ze bij je thuis ophangen, omdat we binnen een straal van 30 km van ons vestigingsadres werken.
     
gordijnen showroom

Gordijnen in onze showroom nabij Veghel

Gordijnstoffen moet je voelen en zien voordat je ze koopt. Daarom zijn al onze ruim 1500 gordijnen te bezichtigen in onze showroom. Hier kunnen we direct ook de laatste trends laten zien. Onze gordijnen showroom bereik je vanuit Veghel binnen 25 minuten rijden. Wil je vooraf al iets vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.