Gordijnen

De Bossche Tapijtschuur heeft de grootste collectie gordijnen in de regio den Bosch, bij ons vind u voor bijna elk budget een gordijn.Als extra service ontzorgen wij u graag, inmeten en hangen doen onze eigen stoffeerders voor u. Bijna al onze gordijnen worden gratis geconfectioneerd in onze eigen ateliers.
Bestaande gordijnen/raamdecoratie kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u verwijderen en afvoeren.
Gordijnen zijn de sfeermakers voor het raam. In onze showroom in Den Bosch hebben wij ruim 1500 gordijnen op grote showbanen hangen. Welke u ook altijd mee naar huis kunt nemen, om ze in uw eigen interieur te bekijken, zodat u zeker de juiste keuze maakt. 
Gordijnstoffen moet u zien en voelen daarvoor bent van harte welkom in onze showroom waar wij graag een vrijblijvende offerte voor u maken.
Bekijk onze pagina raamdecoratie waarin verschillende soorten gordijnen staan om inspiratie op te doen, maar neem ook zeker een kijkje in onze showroom waar wij u de laatste trends in gordijnen laten zien. De koffie staat klaar!

Gordijnen Den Bosch   Transparant Gordijnen

Heeft u interesse in gordijnen in Den Bosch?

De Bossche Tapijtschuur is de specialist in raamdecoratie en adviseert u graag over de beste keus in gordijnen.
Bezoek onze ruime showroom van 1500m² in Den Bosch en laat je inspireren!

 
All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef