Terug naar home

Deurmatten

Een mat is een echte must-have voor elke woning. Bij de voordeur en achterdeur leg je er één neer. Zo kunnen jij, je huisgenoten en je gasten altijd met schone voeten naar binnen. De Bossche Tapijtschuur heeft een breed assortiment matten. Bekijk ons aanbod!
Filter

Mat Kleur

Mat breedte

Merk Deurmatten

Type mat

Prijs
 

 

Deurmatten voor binnen en buiten

Een mat is een praktische toevoeging aan je woning. Handig om bij de voordeur je voeten te vegen en met schone schoenen naar binnen te gaan. Het wordt daarom ook wel een inloopmat, schoonloopmat, voordeurmat of droogloopmat genoemd. 
 
Maar een mat moet er natuurlijk ook goed uitzien. Het heeft namelijk een prominente plek in de gang en is het eerste wat je ziet als je binnenkomt. Koop daarom niet zomaar een deurmat, maar kies er een die past bij jouw stijl en interieur.

Matten in alle kleuren en maten

Deurmatten bestaan in alle soorten en maten. Van simpel en goedkoop tot sfeervol en luxe. Ook zijn er veel verschillende kleuren en materialen mogelijk. Denk aan kokosmatten of matten gemaakt van polyamide of polyester. 
 
Matten hebben ook een beschermende functie. De onderkant bestaat daarom meestal uit een laag van rubber zodat eventueel vocht niet alsnog de vloer intrekt.
 
Wij adviseren om een mat met een donkere of natuurlijke kleur te kiezen, omdat je daar het vuil minder goed op ziet zitten. Een grove structuur helpt ook om viezigheid te maskeren.

Onderhoud matten

Matten zijn heel onderhoudsvriendelijk. Afhankelijk van de intensiteit van gebruik heeft de ene mat wat meer onderhoud nodig dan de andere. Matten die buiten komen te liggen, worden vanzelfsprekend sneller vies. Deze zal je af en toe met een harde borstel schoon moeten maken. De meeste voordeurmatten blijven echter schoon door er af en toe overheen te gaan met de stofzuiger. Ook zijn sommige matten wasbaar. Wanneer je dat periodiek doet is het net alsof je weer een compleet nieuwe mat in huis hebt!

Deurmat kopen in Den Bosch

In onze webshop zie je online wat de mogelijkheden in de verschillende soorten, maten en dessins zijn. Maar wil je écht een goede keuze maken? In onze showroom in Den Bosch kan je de verschillende matten in het echt zien en het materiaal met je eigen handen voelen. Kom daarom langs om onze uitgebreide collectie in het echt te bekijken!