Bestellen en registreren

NIEUWE KLANT
Heeft u nog niet eerder bij DeBosscheTapijtschuur.nl geshopt: welkom!
U kunt zich bij uw eerste bestelling registreren, zodat u de volgende keren met uw wachtwoord en inlogcode kunt inloggen. Uw gegevens staan dan al klaar als u gaat afrekenen.
U kunt ook altijd bestellen zonder te registreren.
 
BESTAANDE KLANT
Heeft u al eerder geshopt bij DeBosscheTapijtschuur.nl: welkom terug!
Heeft u een account aangemaakt, dan hoeft u alleen maar in te loggen met uw e-mailadres en password. Uw gegevens staan dan al ingevuld bij de kassa.
Als u wilt dan kunt u het afleveradres voor de bestelling wijzigen (bv. in uw werkadres).
Check uw adresgegevens altijd voor u uw bestelling bevestigt.

WACHTWOORD VERGETEN?
U kunt met behulp van het e-mailadres dat u ons bij uw aanmelding als klant hebt opgegeven, uw wachtwoord opnieuw aanvragen. In de tussentijd kunt u ook bestellen zonder in te loggen. Het enige verschil is, dat uw gegevens niet automatisch verschijnen op de adrespagina.

VEILIG SHOPPEN
Verzending van uw persoonlijke gegevens en on-line transacties worden versleuteld via beveiligde pagina's verzonden. debosschetapijtschuur.nl werkt daartoe met een SSL-certificaat! De beveiligde pagina’s herkent u aan het slotje naast de adresregel bovenin.
 
All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef