Gordijnen Eindhoven

Voor een unieke en brede gordijnen collectie in Eindhoven en omgeving bezoek je de showroom van de Bossche Tapijtschuur. We zijn gespecialiseerd in alle soorten gordijnen, raamdecoratie en vloeren. Met ruim 1500 uiteenlopende gordijnen van verschillende materialen en kleurstijlen is er voor vrijwel iedere inrichting een perfect passend gordijn verkrijgbaar. Ontdek alle mogelijkheden en laat je inspireren, of vraag onze medewerkers om je verder te helpen met de keuze voor een geschikt gordijn. Vanuit Eindhoven bereik je de Bossche Tapijtschuur met de auto in een half uur rijden.

gordijnen eindhoven

Gordijnen winkel voor Eindhoven en omgeving

Bij De Bossche Tapijtschuur tref je een gevarieerde collectie in gordijnen en raamdecoratie. Zo zijn er voor elke portemonnee veel verschillende stijlen en stoffen mogelijk. Je treft dan ook het grootste assortiment gordijnen van Eindhoven en Omgeving. Bijna al onze gordijnen worden bovendien gratis geconfectioneerd in onze eigen ateliers. Inmeten en ophangen van gordijnen doen onze eigen stoffeerders voor je, indien gewenst natuurlijk. Je mag ook altijd een exemplaar uit de showroom mee naar huis nemen om te zien of één van onze gordijnen goed past bij de rest van je ruimte.

Sfeerbepalers in huis

Gordijnen kunnen sfeerbepalend zijn in welke ruimte ze komen te hangen. Het is belangrijk je een goed Eindhovense thuis gevoel te geven met de sfeer die je bepaald in huis. Bij de aanschaf van nieuwe gordijnen zijn meer aspecten belangrijk dan enkel de looks.
 

Stoffen en soorten gordijnen

Er zijn vele verschillende soorten gordijnen te verkrijgen, zoals overgordijnen, vitrages en inbetween gordijnen. Ook de gordijnstof speelt hierbij een cruciale rol. Wil je lichte of zware stoffen? Bedenk je gewenste hoeveelheid lichtinval. Katoen, linnen, zijde en fluweel zijn enkele veelvoorkomende gordijnstoffen. Daarna ga je pas een kleur en patroon bepalen die goed bij de stijl van je ruimte en interieur past.

De juiste maat & ophangsysteem

Bedenk goed welk ophangsysteem je wilt gaan gebruiken. Deze zijn bepalend voor hoe de gordijnen komen te hangen. Gordijnroedes, gordijnrails of ringen zijn de meest voorkomende ophangsystemen. Je ophangsysteem moet geschikt zijn voor het gewicht en de stijl van de gordijnen. De Bossche Tapijtschuur kan jou hierin adviseren. Ook goed inmeten van je nieuwe gordijnen is van belang. Meet dit dus altijd zeer zorgvuldig of laat het over aan onze stoffeerders.

Gordijnen zelf ophangen of laten monteren?

Gordijnen ophangen is eenvoudig, maar je moet wel goed weten hoe het werkt. Je kunt ervoor kiezen om je gordijnen zelf op te hangen. Echter, de stoffeerders van de Bossche Tapijtschuur kunnen dit ook zeer vakkundig uit handen nemen. In Eindhoven komen we ze bij je thuis ophangen, omdat we binnen een straal van 30 km van onze winkel werken. Hier valt Eindhoven binnen.

gordijnstoffen eindhoven

Showroom gordijnen en raamdecoratie collectie Eindhoven

De showroom voor gordijnen en raamdecoratie dichtbij Eindhoven is te vinden bij De Bossche Tapijtschuur, specialist in gordijnstoffen en raamdecoratie. In onze showroom krijg je beste indruk van de kleur en stof. Hier kunnen we jou (indien gewenst) ook de laatste trends laten zien of je helpen met de juiste keuze passend bij jouw interieur. Vanuit Eindhoven bereik je onze showroom binnen een half uur met de auto. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Onze raamdecoratie experts staan voor je klaar.