Ruilen en retourneren

Tevreden klanten zijn ons visitekaartje. Daarom zetten wij alles op alles voor een oplossing als iemand niet tevreden is met zijn aankoop. Vaak is het mogelijk om iets te ruilen of retourneren, maar helaas niet altijd. Bijvoorbeeld vloerbekleding dat u op maat heeft laten maken.
Gelukkig gebeurt dit niet vaak, maar het kan gebeuren dat een product bij aflevering niet blijkt te voldoen aan uw verwachtingen. Dat vinden wij vervelend, want een klant blij maken is wat wij graag doen.

Niet goed? Wij lossen het op!

Als een product niet goed is, zorgen we ervoor dat het wordt vervangen of gerepareerd. Dit geldt voor al onze producten. Iets anders is het wanneer het product u tegenvalt of toch niet zo uitpakt als u had gedacht. Soms kunnen we ze wél voor u retour nemen, maar soms ook niet.

Wanneer ruilen of retourneren niet kan?

Hoe graag we ook willen, soms kan het product écht niet terug.
  1. Maatwerk producten. In het geval het product speciaal voor u besteld en/of op maat gemaakt zijn (bestelkwaliteiten), kunnen we het helaas niet terugnemen. 
  2. Gebruikte producten. Wanneer producten gebruikt, beschadigd of niet meer in originele staat zijn, kunnen we ze niet meer terugnemen.
  3. Aantal dagen in bezit. Als een product dat gekocht is via een online bestelling langer dan 14 dagen in uw bezit is, kunt u het niet meer bij ons terugbrengen. Wanneer een product via de winkel is aangeschaft, dan kunt u het niet meer retourneren wanneer het langer dan 7 dagen in uw bezit is.
  4. Zonder bewijs van aankoop. Om een product terug te kunnen nemen, hebben wij de originele aankoop- of kassabon nodig.
Retourneren op afspraak: 
Om een product te retourneren kunt u een afspraak maken bij de Bossche Tapijtschuur.
Stuur een mail naar webshop@debosschetapijtschuur.nl

ADRES VOOR RETOURZENDINGEN: 
De Bossche Tapijtschuur V.o.f.
Retournummer: (s.v.p. invullen) 
Klant nummer & naam klant (s.v.p. invullen)
Oude Vlijmenseweg 182
5223 GS 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel nr: 51654547
 
All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef