De specialist in vloeren in de regio Tilburg

Bent u op zoek naar vloeren in de regio Tilburg?

Met een zeer compleet assortiment vloeren in Tilburg en directe omgeving is De Bossche Tapijtschuur dé vloeren specialist van Brabant. De Bossche Tapijtschuur is gespecialiseerd in met name laminaat, tapijt, vinyl en PVC vloeren, waarvan het grootste deel te bezichtigen is in onze showroom. Deze kun je vanuit Tilburg binnen een half uur bereiken.
 

PVC vloeren Tilburg

Ook voor PVC vloeren in regio Tilburg ben je bij De Bossche Tapijtschuur aan het juiste adres. Een PVC vloer is niet voor niets één van onze best verkochte vloeren en enorm in populariteit toegenomen in de afgelopen jaren. PVC is namelijk goed te onderhouden, zeer slijtvast, uitstekend te combineren met vloerverwarming en meer geluiddempend dan andere vloertypen. Daar komt nog eens bij dat PVC in vele looks en stijlen te verkrijgen is, zoals visgraat, betonlook, tegel of houtlook in vele verschillende kleuren. En omdat wij alle vloeren binnen een straal van 30 km van ons vestigingsadres leggen, komen jouw nieuwe PVC vloer ook in Tilburg leggen.

pvc vloeren tilburg

Houten of houtlook vloer?

Liever een houten vloer of een vloer met de uitstraling van hout? Dan is een PVC vloer een uitstekende optie, omdat PVC een zeer natuurlijk houten uitstraling aan vloeren kan geven. Dat resultaat kan overigens ook bereikt worden met (goedkopere) laminaat of vinyl vloeren, maar PVC heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van deze vloeren, is kwalitatief vaak hoogwaardiger en vrijwel iedere houtlook kan hiermee gerealiseerd worden.
 

Vinyl vloeren

Met ruim 200 rollen op voorraad kunnen we een groot aanbod vinyl vloeren in Tilburg regio bieden. Een vinyl vloer is vaak een voordeligere keus dan laminaat of PVC vloeren. Toch brengt vinyl enkele fijne voordelen met zich mee. Zo is een vinyl vloer goed isolerend, geluiddempend, eenvoudig in onderhoud en net als PVC vloeren in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen leverbaar. Houd er wel rekening mee dat een vinyl vloer wat gevoeliger is voor krassen en beschadigingen dan bijvoorbeeld een PVC vloer.

vloeren tilburg

Bezoek De Bossche Tapijtschuur vanuit Tilburg

Vanuit Tilburg bereik je De Bossche Tapijtschuur met de auto al binnen een half uur. Onze vloeren showroom is gevestigd op een kleine 25 km van het centrum van Tilburg. Ook met het openbaar vervoer is onze vestiging in iets meer dan een half uur te bereiken. Vanuit het centraal station van ’s-Hertogenbosch bereik je ons te voet binnen een kwartier. Kom gerust eens langs, en doe direct nieuwe inspiratie op voor jouw nieuwe vloer!