PVC vloeren specialist Waalwijk

Dé grootste PVC vloeren specialist van Waalwijk en directe omgeving is de Bossche Tapijtschuur! Al jarenlang een begrip in de wereld van de vloeren. Naast een bijzonder breed assortiment aan PVC vloeren zijn we eveneens in laminaat, vinyl en tapijt vloeren gespecialiseerd. De Bossche Tapijtschuur staat naast de scherpe prijzen van onze vloeren bekend om uitstekende service. Zo bieden we gratis legservice, meetservice, kleurstalen én bezorging! Of je ontvangt een leuke korting wanneer je jouw (PVC) vloer zelf legt.

PVC vloeren en motieven

Voor hoge kwaliteit PVC vloeren in de regio Waalwijk moet je bij de Bossche Tapijtschuur zijn. Hier tref je vrijwel alle gangbare kleuren in zeer scherpe prijzen per vierkante meter. Onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse motieven. Denk bijvoorbeeld aan een hip visgraat motief, een Hongaarse punt of een tegel- en betonlook.  Meest voorkomend is nog altijd een houtlook PVC vloer.

pvc vloer waalwijk

Belangrijkste voordelen van PVC

Een PVC vloer kent een groot aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaat of tapijtvloer. We zetten de belangrijkste voordelen van PVC even op een rijtje:
  • Onderhoudsvriendelijk: PVC vloeren kun je namelijk heel eenvoudig schoonmaken en ze houden geen vuil of stof vast.
  • Duurzaam: PVC is erg sterk en slijt daardoor niet snel. Afhankelijk van de dikte van de toplaag gaat een PVC vloer jarenlang mee.
  • Veel variatie in kleuren en motieven: En bovendien nauwelijks niet van echt te onderscheiden!
  • Ideaal i.c.m vloerverwarming: Het materiaal is dun en geleid de warmte bijzonder goed.
  • Vochtbestendig: En daarom voorkom je sneller eventuele schade.
  • Geluiddempend: Fijn voor de (onder)buren!

Het (eigenlijk enige) nadeel van een PVC vloer is dat het meestal meer kosten met zich meebrengt. De vierkante meter prijs ligt hoger dan bij laminaat of tapijt. Het leggen van PVC brengt tevens wat meer werkzaamheden met zich mee.

Afspraak makenOnze PVC merken

PVC vloeren zijn er van vele merken, waardoor het soms moeilijk kan zijn om hier de juiste keuze in te maken. De Bossche Tapijtschuur heeft daarom voor jou alvast een selectie gemaakt van merken waarmee we voor iedere prijsklasse een goede vloer kunnen leveren. Zo zijn onze PVC vloeren van het merk Ambiant bijzonder aantrekkelijk geprijsd, maar heeft desondanks een zeer degelijke kwaliteit PVC te bieden. Aan de bovenkant van het prijssegment vindt je de meer gerenommeerde merken als Bodiax en VT wonen. Onderstaand een overzicht van alle PVC merken die bij de Bossche Tapijtschuur te vinden zijn:  

Meer vloeren in Waalwijk

Naast PVC vloeren kun je bij De Bossche Tapijtschuur terecht voor de fraaiste tapijt, vinyl en laminaat vloeren van Waalwijk en omgeving! Ook ik deze vloeren zijn we specialist in het brede aanbod, topkwaliteit en het leggen ervan. Bekijk ze alvast in onze webshop of kom langs in onze winkel.

vloeren waalwijk  pvc vloeren waalwijk

Bezichtig vloeren in onze showroom nabij Waalwijk

Op nog geen kwartiertje rijden van Waalwijk bereik je de showroom van de Bossche Tapijtschuur. Hier tref je zowel tapijt, vinyl, laminaat als PVC vloeren die je hier eens rustig kunt bezichtigen voor een goede impressie. Onze specialisten adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.