Vloeren Veghel en omgeving

De Bossche tapijtschuur staat garant voor kwalitatieve vloeren in Veghel en haar omgeving. We zijn dé vloerenspecialist in regio Veghel en Den Bosch. Met diverse type vloeren in ons assortiment, waaronder PVC, laminaat, vinyl en tapijt, bedienen we een brede doelgroep. Dankzij deze diverse collectie, een gespecialiseerd vloerenteam en met klanttevredenheid hoog in het vaandel is het ons streven om u te helpen aan uw ideale vloer. Op deze pagina gaan we iets dieper in PVC vloeren, maar ook voor laminaat vloeren in Veghel zijn we specialist.

houtlook pvc veghel
 

Houten Vloeren Veghel

Houten vloeren geven een fraaie uitstraling aan een interieur. De natuurlijke kleuren zorgen voor die heerlijk warme sfeer in huis. Zoekt u een vloer die karakter en warmte toevoegt aan uw woonruimte? Kies dan voor een vloer met houten uitstraling. Een écht houten vloer vraagt echter wel om veel onderhoud en heeft wat meer praktische nadelen dan vloeren die hout nabootsen. Wij bieden we daarom nauwelijks van écht hout te onderscheiden alternatieve vloeren, zoals PVC.

vloeren Veghel

Wilt u ook liever een meer praktische vloer met de looks van echt hout? Dan is een PVC vloer dus een uitstekende keuze. PVC kan een zeer natuurlijke houten uitstraling aan vloeren geven en is bovendien in allerlei kleuren en patronen te verkrijgen. Dat resultaat kunnen we overigens ook bereiken met voordeligere laminaat vloeren
 

PVC Vloeren Veghel

De Bossche Tapijtschuur is uw PVC vloeren specialist in Veghel. Wij zijn van mening dat PVC een ideale keuze is voor iedereen die duurzaamheid en elegantie terug wil zien in zijn vloer. PVC vloeren zijn namelijk bijzonder duurzaam en bieden een hoge weerstand tegen slijtage. PVC is verkrijgbaar in verschillende kleurstijlen en uiteenlopende patronen, zoals bijvoorbeeld visgraat of Hongaarse punt. Hierdoor heeft u vele mogelijkheden om de vloer af te stemmen op uw interieur. Daarbij kennen PVC vloeren nog veel meer praktische voordelen!

pvc vloer veghel
 

Kom onze vloeren bezichtigen 

Kom gerust eens langs in onze showroom voor een oriënterend bezoek en doe direct nieuwe inspiratie op. Met de auto bereikt u de vloeren showroom van de Bossche Tapijtschuur vanuit Veghel in 20 minuten. We leggen vloeren op elke locatie binnen een straal van 30 km van onze showroom. En daar valt Veghel ook binnen, waardoor we al regelmatig actief zijn in de regio. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via telefoon, Whatsapp of mail. Ons gespecialiseerde vloerenteam helpt u altijd verder!