Over ons

De Bossche Tapijtschuur is al jarenlang een begrip in Den Bosch en omgeving. Het bedrijf is al sinds de jaren 80 actief en heeft dan ook een rijke geschiedenis. Op deze pagina lees je meer over ons bedrijf en waar we voor staan.

Ons aanbod

Bij De Bossche Tapijtschuur vind je alles voor jouw vloeren en ramen. Van de meest uiteenlopende soorten vloerbedekking en vloerkleden tot de mooiste gordijnen en jaloezieën. Je kan bij ons terecht met een groot én een klein budget. Zo verkopen we al vinylvloeren vanaf €13,75 p/m², maar vind je bij ons ook de meest luxe PVC-vloeren. Voor ieder wat wils dus!

Locatie

De Bossche Tapijtschuur is gevestigd op de Oude Vlijmenseweg 182 in 's-Hertogenbosch. En daar we echt niet zomaar weg! Begin jaren tachtig startten de ouders van Tanja hier een schuur met een winkel voor vloerbedekking. In 2010 is deze schuur uitgebouwd tot een moderne showroom van ruim 1500 m². Ondanks deze transformatie hebben we de oorspronkelijke naam altijd behouden. 

Waar we voor staan

De Bossche Tapijtschuur is geen prijsvechter. Kwaliteit en service staan voorop. Bij ons koop je niet alleen een nieuwe vloer, maar word je in het hele proces ontzorgd. Dat doen we bijvoorbeeld door de ruimte vooraf in te meten, de producten te installeren en je altijd van objectief advies te voorzien. Bij eventuele problemen zorgen wij altijd voor een snelle en gepaste oplossing. 
 
En dat is ook wat onze klanten aan ons waarderen. Het is niet voor niets dat ruim 99% van de 1570 beoordelingen op 5-sterrenspecialist ons goed tot zeer goed beoordelen!

Onze specialisten

Wij zijn ons bewust van onze status als local hero. Een nieuwe klant is voor ons echt een nieuwe relatie. Daarom zijn we in alles transparant en werken we het liefst met specialisten die wij zelf in dienst hebben. Zo weten we zeker dat de kwaliteit geleverd wordt waar wij voor staan.
 
Onze specialisten bestaan onder andere uit adviseurs, stylisten, inmeters en stoffeerders. In ons eigen atelier worden de gordijnen gemaakt en vermaakt. Daarnaast werken we met vast eigen personeel voor het plaatsen van vloeren en installeren van raamdecoratie. 

Onze service

Kwaliteit en service staat bij ons dus voorop. Dit bestaat onder andere uit gratis en vrijblijvend woonadvies, het inmeten van de ruimte aan huis, het (ver)maken van gordijnen en het monteren van raamdecoratie en vloeren. Van elk product hebben we grote stalen op voorraad, die je altijd mee naar huis kan nemen. Zo kan je zelf kijken of jouw nieuwe droomvloer of gordijn wel bij je huidige interieur past.

Garanties en certificaten

De Bossche Tapijtschuur is een CBW-erkende woonwinkel. Als consument word je op deze manier beter beschermd. De geldende garanties op onze producten zijn per fabrikant verschillend, maar wij werken alleen met topmerken die een goede garantieperiode en voorwaarden bieden. Op raamdecoratie van Toppoint zit bijvoorbeeld 7 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten.

Kom langs in de showroom!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Of nieuwe gordijnen voor aan de muur? Kom inspiratie opdoen bij De Bossche Tapijtschuur. In onze showroom van ruim 1500 m² op de Oude Vlijmenseweg 182 in Den Bosch maken we het onze klanten wel héél lastig om niet te slagen!
 
Maandag: 09:00-17:00 uur
dinsdag t/m vrijdag: 09:00-17:30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur
Zondag: gesloten
 
Er is ruim parkeergelegenheid voor de deur en de koffie staat altijd klaar. Maak nu een afspraak of kom gewoon spontaan een keer langs.