Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn wanneer je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, klachtenafhandeling en garantie. 

Wat zijn de voordelen van het kopen bij een CBW-erkende winkel? En wat moet je doen als een bedrijf failliet is gegaan?
 

Wat is CBW-erkend?

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze voldoen aan bepaalde voorwaarden. Door zich te laten erkennen, kunnen ze de consument een speciale garantie bieden. Als consument wordt je op deze manier beter beschermd. 
 
Bij een grote aankoop, bijvoorbeeld van een vloer of keuken, wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist daarom koop je bij een winkel die CBW-erkend is.
 

Garanties

De erkende winkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties die jou extra goed beschermen bij je aankoop. Deze voorwaarden gelden zowel in de winkel, als online of buiten de verkoopruimte. 
 
  1. Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling
     

Hoe werkt het?

Koop je een product bij een CBW-erkende winkel, dan heb je automatisch extra goede productgarantie. Maar wat als de winkel failliet gaat? Dan kun je een aanspraak maken op de aanbetalingsregeling. Je hebt dan recht op een vervangende koop. Andere CBW-erkende woonwinkels kunnen je hierbij helpen. Er wordt geen geld uitgekeerd, maar het aanbetalingsbedrag voor het product wordt omlaag gebracht.
 
Mocht je een klacht hebben en er niet uitkomen met de ondernemer/retailer, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie. Deze zorgt gegarandeerd voor een passende oplossing.
 

CBW-erkende woonwinkel in Den Bosch

De Bossche Tapijtschuur is een CBW-erkende woonwinkel in Den Bosch. Voor een vertrouwelijke aankoop, kun je met een gerust hart bij ons terecht. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onze website, of kom langs in onze winkel in Den Bosch!
Er werden geen producten gevonden. Kies a.u.b. voor andere filters