Raamdecoratie

De Bossche Tapijtschuur is de grootste leverancier raamdecoratie in de regio Den Bosch, bij ons vind u voor bijna elk budget een mooie raamdecoratie.Als extra service ontzorgen wij u graag, inmeten en hangen doen onze eigen stoffeerders. Bestaande gordijnen/raamdecoratie kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u verwijderen en afvoeren. 

Raamdecoratie Den Bosch

Raamdecoratie is functioneel en zorgt voor sfeer voor het raam. In onze showroom in Den Bosch hebben wij de grootse presentatie van Brabant op het gebied van raamdecoratie/binnenzonwering voor u opgesteld staan.In onze ruim 250m2 grote raamdecoratie shop kunt u terecht voor elk type raam van recht tot schuin, ook voor dakramen en serre's hebben wij de oplossing in huis.Van alle producten die wij verkopen zijn er showmodellen aanwezig, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.
Hieronder staat een overzicht van onze raamdecoratie producten welke wij in ons assortiment hebben. Zo hebben wij gordijnen van onder ander het merk Toppoint.
Raamdecoratie moet u zien en voelen daarvoor bent van harte welkom in onze showroom waar wij graag een vrijblijvende offerte voor u maken.
Blader door het onderstaande aanbod om inspiratie op te doen, maar neem ook zeker een kijkje in onze showroom waar wij u de laatste trends in raamdecoratie laten zien.
De koffie staat klaar!

Heeft u interesse in raamdecoratie in regio Den Bosch?

De Bossche Tapijtschuur is de specialist en leverancier in raamdecoratie en adviseert u graag over de beste keus in raamdecoratie en binnenzonwering.
Bezoek onze ruime showroom van 1500m² in Den Bosch en laat je inspireren!
Of neem eens een kijkje op http://www.mrwoon-raamdecoratie.nl/den-bosch/

Gordijnen Den Bosch   Transparant Gordijnen