Met raamdecoratie van Toppoint ben je verzekerd van kwaliteit. Ze ontwikkelen de mooiste stoffen en producten met de grootste zorg. Alle soorten raamdecoratie van Toppoint zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. Er is voor elk type raam een passende Toppoint raamdecoratie beschikbaar.

Toppoint raamdecoratie

Wil je graag je privacy behouden, zowel overdag als ‘s avonds? Wil je een prettige omgeving qua akoestiek en een fijne leefomgeving waarbij warmte en geluidsisolatie goed geregeld is? Toppoint biedt voor iedere gewenste situatie een passende oplossing. 
 
Het assortiment bestaat uit jaloezieën, Iso Plissé®, rolgordijnen, gordijnen, versus gordijnen, horren, paneelgordijnen, plissés, verticale lamellen en vouwgordijnen. Voor ieder wat wils dus!
 

Toppoint gordijnen

Gordijnen zijn zowel sfeerbepalend als functioneel. Toppoint heeft een uitgebreide collectie gordijnsoorten die je veel vrijheid bieden in je zoektocht naar de perfecte raamdecoratie voor jouw woning. 
 
De raamdecoraties zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en in transparante, semi-transparante of verduisterende stoffen. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Zo kun je je privacy en lichtinval gemakkelijk zelf bepalen. Neem licht en privacy in eigen hand met raamdecoratie van Toppoint. 
 
Voor elk raam is er een passende oplossing. Voor draai- en kiepramen, lichtkoepels, lichtstraten en serre daken, of het raam groot of klein is, recht of in een hoek staat. Maar ook voor elke locatie is er een oplossing: van badkamers en keukens tot slaapkamers en woonkamers. Met Toppoint creëer je de raamdecoratie die geheel naar je wens is en aansluit op jouw interieur.
 

Toppoint raamdecoratie in Den Bosch

De Bossche Tapijtschuur is officiële dealer van raamdecoratie van Toppoint. Ontdek de gehele collectie van Toppoint raamdecoratie in onze winkel in Den Bosch. Laat je inspireren in onze showroom van ruim 1500m2! Toppoint raamdecoratie kopen of bestellen kan ook gemakkelijk online. Voor vragen of wensen kunt u altijd langskomen of contact opnemen. Wij helpen je graag!