7 jaar garantie op al onze raamdecoratie!

Raambekleding is belangrijk omdat het op bepaalde momenten van de dag het daglicht kan filteren zodat deze de scherpe zon buiten houden. Een raambekleding zoals een plissé of Iso Plisse geeft ook een mooie strakke uitstraling en geeft een huiselijk gevoel.

Verschil Plissé en Iso Plissé
Ik ga u de verschillen uitleggen van een Plissé en Iso Plissé®.
Een plissé is een enkele stof. In de stof zie je aan de voor en achterzijde gaatjes zitten waardoor het koord loopt. Door deze gaatjes is een Plissé nooit 100% verduisterend .
Een Iso Plissé® is dubbel stof dit word ook wel honinggraat genoemd. Hierdoor zie je de koordjes niet zitten, deze lopen tussen de stof door.

raambekleding De Bossche TapijtschuurEen verduisterde Iso Plissé® is gemaakt van folie die ook een isolerende functie heeft. Zowel een plissé als een Iso Plissé® kan je bestellen in een top down bottum up model. Dit wil zeggen dat je het product van boven naar beneden kan laten of van beneden naar boven zodat je aan de bovenkant wat licht inval blijft houden.
Je kan ook het product in het midden van het raam plaatsen. Met meerdere ramen naast elkaar kan dat een leuk effect geven.

Dit product is er in 3 verschillende soorten transparantie.
  • Transparant waar je goed doorheen kan kijken.
  • Licht doorlatend, deze stof filtert het scherpe zonlicht.
  • En daarnaast is er de verduistering die ervoor zorgt dat er geen zonlicht naar binnen komt zodat het donker wordt en koel blijft.
     
Een Iso Plissé® / Plissé is erg functioneel en kunnen voor diversen ramen geplaatst worden, zoals licht straten, licht koepels, draaikiep raam en zelfs schuine of ronde ramen.
Ook kan een Iso Plissé® / Plissé  ingespannen worden zodat die aan de onderkant ook vast zit en meegaat met een kiep kantel raam. Daarnaast is de Iso Plissé® / Plissé ook nog te krijgen in een EasyClick systeem .
In dit geval zit er om de Plissé / Iso Plissé® een omlijsting die met magneet strips op de raam geplakt worden. Zo is het geheel afgesloten van licht in val. In dit geval plaatsen wij zonder boren of schroeven.

Op alle raambekleding van Toppoint geven wij 7 jaar garantie!