CBW-Voorwaarden

De Bossche Tapijtschuur is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Als CBW-erkende woonwinkel biedt de Bossche Tapijtschuur meer zekerheid dan andere woonwinkels. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer en garantie. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

 Tenminste 2 jaar garantie op uw aankoop
Extra productgarantie.

Een nette aanbetalingsregeling
Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. De aanbetalingsregeling is niet van toepassing voor een webwinkelaankoop.

Onpartijdige geschilafhandeling
Mocht u een klacht hebben en er met de winkel niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.
Hieronder vindt u de uitgebreide CBW-voorwaarden, meer informatie vindt u op www.cbw-erkend.nl.
 
Ruilen en retourneren
Tevreden klanten zijn ons visitekaartje. Daarom zetten wij alles op alles voor een oplossing als iemand niet tevreden is met zijn aankoop. Vaak is het mogelijk om iets te ruilen of retourneren, maar helaas niet altijd. Bijvoorbeeld vloerbekleding dat u op maat heeft laten maken.
Gelukkig gebeurt dit niet vaak, maar het kan gebeuren dat een product bij aflevering niet blijkt te voldoen aan uw verwachtingen. Dat vinden wij vervelend, want een klant blij maken is wat wij graag doen.
Ruilen-en-retourneren.
 
Download CBW-erkend voorwaarden (voor aankopen tot 31-12-2019)

Download CBW-erkend voorwaarden (voor aankopen vanaf 1-1-2020)