CBW Voorwaarden

GOED GEKOZEN!

U heeft de juiste beslissing genomen, u heeft namelijk gekozen om uw vloerbekleding te kopen bij een CBW-erkende winkel. Dat heeft voor u tal van voordelen en niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.

GARANTIE
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan ben je jouw geld niet kwijt. Ook bieden CBW-erkende winkels een uitgebreide garantie op het product dat je koopt. Gaat er onverhoopt toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene Voorwaarden hier onder kunt u lezen hoe de erkenningsregeling werkt. De CBW-erkende winkels zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieurbekleding koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur.

KOOP ZEKER, KOOP CBW-ERKEND
Hieronder vind je de uitgebreide CBW-voorwaarden.
 
All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef