PVC vloeren Rosmalen en regio

De Bossche Tapijtschuur is dé specialist in PVC vloeren van Rosmalen en regio Rosmalen. Al jarenlang is De Bossche Tapijtschuur een begrip in de wereld van de vloeren en raamdecoratie, want we staan bekend om de scherpe prijzen van onze vloeren in combinatie met hoogstaande service. Zo bieden we gratis legservice, meetservice, kleurstalen én bezorging! Of je ontvangt een leuke korting wanneer je jouw (PVC) vloer zelf legt. Naast een ruim assortiment aan PVC vloeren zijn we eveneens gespecialiseerd in laminaat, vinyl en tapijt vloeren.
 

Diverse looks en motieven

Voor topkwaliteit PVC vloeren in Rosmalen moet je bij de Bossche Tapijtschuur zijn. Hier tref je bovendien vrijwel alle gangbare kleuren in aantrekkelijke prijzen per vierkante meter. Onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse motieven. Denk bijvoorbeeld aan een hip visgraat motief, een Hongaarse punt of een tegel- en betonlook. Meest voorkomend is nog altijd een houtlook PVC vloer.

houtlook pvc vloer Rosmalen

Voordelen van PVC op een rijtje

Een PVC vloer heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het biedt een aantal voordelen ten opzichte van laminaat of tapijt vloeren. We zetten de belangrijkste voordelen van PVC vloeren op een rijtje:
  • Onderhoudsvriendelijk: PVC vloeren kun je namelijk heel eenvoudig schoonmaken en ze houden geen vuil of stof vast.
  • Duurzaam: PVC is erg sterk en slijt daardoor niet snel. Afhankelijk van de dikte van de toplaag gaat een PVC vloer jarenlang mee.
  • Veel variatie in kleuren en motieven: En bovendien nauwelijks niet van echt te onderscheiden!
  • Ideaal i.c.m vloerverwarming: Het materiaal is dun en geleid de warmte bijzonder goed.
  • Vochtbestendig: En daarom voorkom je sneller eventuele schade.
  • Geluiddempend: Fijn voor de (onder)buren!

Een nadeel van PVC vloeren is dat het vaak wat duurder is ten opzichte van tapijt, laminaat of vinyl vloeren. Dit heeft ermee te maken dat de vierkante meter prijs hoger is dan voor laminaat of tapijt. Daarnaast brengt het leggen van een PVC vloer meer werkzaamheden met zich mee die wat meer tijd kosten. Zo dient de vloer vooraf geëgaliseerd te worden met egaline. Dit moet na het aanbrengen eerst een tijdje drogen alvorens de PVC vloer in uw woning in Rosmalen (of elders) gelegd kan worden.

betonlook vloer rosmalen  vloer rosmalen  

Onze merken PVC

De Bossche Tapijtschuur regio Rosmalen heeft voor jou alvast een selectie PVC vloeren gemaakt van merken waarmee we voor iedere prijsklasse een goede vloer kunnen leveren.
Om alvast een voorbeeld te geven: PVC vloeren van het merk Ambiant zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd, maar heeft desondanks een zeer degelijke kwaliteit PVC te bieden. Aan de bovenkant van het prijssegment vindt je de meer gerenommeerde merken als Bodiax en VT wonen. Onderstaand alle PVC merken die bij de Bossche Tapijtschuur te vinden zijn op een rijtje:

Tapijt, vinyl en laminaat vloeren in Rosmalen

Naast PVC vloeren ben je bij De Bossche Tapijtschuur aan het juiste adres voor de mooiste Tapijt, vinyl en laminaat vloeren van Rosmalen en directe regio! Ook ik deze vloeren zijn we gespecialiseerd op het gebied van  een breed aanbod, hoogwaardige kwaliteit en legservice. Kijk voor een impressie in onze webshop of bezoek onze showroom.

Vloeren Rosmalen

Vloeren showroom Rosmalen

Wil je onze vloeren eens komen bekijken? Op een steenworp afstand van Rosmalen is de showroom van de Bossche Tapijtschuur gevestigd. Hier tref je zowel tapijt, vinyl, laminaat als PVC vloeren die je hier eens rustig kunt bezichtigen voor een goede impressie. Onze specialisten adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.