De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Vught

Bent u op zoek naar vloeren of raamdecoratie in de regio Vught? De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis. In de showroom, met een oppervlakte van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod:

Vloeren Vught
Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio Vught. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren:
Vind u het lastig om online een keuze te maken? Wij kunnen ook op afspraak naar u in Vught komen.Sinds kort hebben wij een mobiele showroom. Hierdoor kunnen wij verschillen kleurstalen van de vloeren meenemen. U krijgt hierbij advies aan huis en u ziet de kleurenstalen in u eigen interieur.   Afspraak maken


Gordijnen
Met een ruime keuze uit gordijnen is er altijd iets voor u. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module.
 
Raamdecoratie
Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor andere varianten van zonwering. U zult hier zeker slagen.
 
Interesse in een vloer of raamdecoratie?
Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Vught, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.
Informatie aanvragen