De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Vught

Zoekt u naar vloeren of raamdecoratie in de regio Vught? De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis. In de showroom van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.
Vloeren Vught

Vloeren Vught

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio Vught. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren. Voor bijna elk budget hebben wij een bijpassende vloer. Als extra service ontzorgen wij u graag! Het inmeten en het leggen van de vloer doen wij gratis. De bestaande vloer kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor uw verwijderen en afvoeren. 
Zie hieronder ons aanbod voor de verschillende vloeren die wij in Vught kunnen leveren:
Vind u het lastig om online een keuze te maken? Wij kunnen ook op afspraak naar u in Vught komen.Met onze mobiele showroom kunnen wij verschillen kleurstalen van de vloeren meenemen. U krijgt hierbij advies aan huis en u ziet de kleurenstalen in u eigen interieur.   Afspraak maken
 Raamdecoratie Vught

De Bossche Tapijtschuur is de grootste leverancier raamdecoratie in de regio Den Bosch, bij ons vindt u voor bijna elk budget een mooie raamdecoratie.Als extra service ontzorgen wij u graag, inmeten en hangen doen onze eigen stoffeerders. Bestaande gordijnen/raamdecoratie kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u verwijderen en afvoeren.

Raamdecoratie Vught
 

Gordijnen 

Met een ruime keuze uit gordijnen is er altijd iets voor u. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module.
 

Interesse in een vloer of raamdecoratie?

Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Vught, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.

Informatie aanvragen