De specialist in vloeren en raamdecoratie in regio Vught

Zoekt u naar vloeren of raamdecoratie in de regio Vught?

De Bossche Tapijtschuur is de specialist in vloeren en raamdecoratie. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak, we leveren maatwerk, meten alles en plaatsen uw keuze bij u thuis. In de showroom van ruim 1500m2, kunt u terecht voor inspiratie. De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.
Vloeren Vught

Vloeren Vught

Bij De Bossche Tapijtschuur kunt u terrecht voor diverse soorten vloeren in regio Vught. Wij hebben een uitgebreide collectie in vloeren. Voor bijna elk budget hebben wij een bijpassende vloer. Als extra service ontzorgen wij u graag! Het inmeten en het leggen van de vloer doen wij gratis. De bestaande vloer kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor uw verwijderen en afvoeren. Zie hieronder ons aanbod voor de verschillende vloeren die wij in Vught kunnen leveren:

Tapijt vloeren 

Met een tapijt als vloer heeft u een luxueuze uitstralingen. Wij hebben diverse rollen op voorraad met verschillende tapijtsoorten. De Bossche Tapijtschuur heeft ook tapijt voor mensen met een stofallergie. Bekijk hier een gedeelte van onze tapijt collectie.

PVC vloeren

Een pvc vloer is een kunststof vloer met verschillende lagen pvc. Bij de Bossche Tapijtschuur vind u de perfecte PVC vloer die bij jouw interieur past! Voor elk budget hebben wij een PVC vloer. Onze showroom is eenvoudig te bereiken vanuit Vught.

Vinyl vloeren

Op zoek naar een Vinyl vloer? Wij hebben verschillende vinyl vloeren zoals; hout, tegel design en betonlook. Bekijk hier ons Vinyl aanbod.

Laminaat vloeren 

Op zoek naar een klassieke uitstraling van een houten vloer? Kies dan voor laminaat als vloer. Onze laminaat vloeren beginnen €14,99 per m2! En voor een kleine vergoeding verwijderen en voeren wij de oude vloer af en leggen wij de nieuwe vloer voor je in Vught.

Vloerkleden

Een vloerkleed kan in verschillende ruimtes worden gebruikt. Bij De Bossche Tapijtschuur hebben we een uitgebreid aanbod en voor ieder budget aan vloerkleden. Bestel deze gemakkelijk online of kom langs in onze showroom.

Vind u het lastig om online een keuze te maken? Wij kunnen ook op afspraak naar u in Vught .Met onze mobiele showroom kunnen wij verschillen kleurstalen van de vloeren meenemen. U krijgt hierbij advies aan huis en u ziet de kleurenstalen in u eigen interieur. 
 
Afspraak maken
 


Raamdecoratie Vught

De Bossche Tapijtschuur is de grootste leverancier raamdecoratie in de regio Vught, bij ons vindt u voor bijna elk budget een mooie raamdecoratie.Als extra service ontzorgen wij u graag, inmeten en hangen doen onze eigen stoffeerders. Bestaande gordijnen/raamdecoratie kunnen wij tegen een kleine vergoeding voor u verwijderen en afvoeren. Met een ruime keuze uit gordijnen is er altijd iets voor u. Zit er niets tussen? Dan kunt u ze altijd zelf samenstellen met onze unieke module.

Raamdecoratie Vught
 

Interesse in een vloer of raamdecoratie Vught?

Heeft u gevonden wat u zocht of heeft u behoefte aan advies van één van onze specialisten? We zitten om de hoek van Vught, dus kom gerust eens keer binnen kijken, parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact op.

Informatie aanvragen