Inspiratie: 5 goedkope (maar leuke) vloer ideeën

Inspiratie: 5 goedkope (maar leuke) vloer ideeën

28 oktober 2021
Ben je op zoek naar een toffe nieuwe vloer? Dan hebben we goed nieuws voor je: leuk hoeft niet altijd duur te zijn! Dat laten we in dit artikel zien aan de hand van vijf goedkope vloer ideeën.
 

1. Houtlook vinylvloer

Vinylvloeren zijn ideaal wanneer je niet al te veel aan je nieuwe vloer wil uitgeven. Bijvoorbeeld bij een tijdelijk huurhuis. Ondanks het kleine prijskaartje zijn ze onderhoudsvriendelijk, geluidsabsorberend en kunnen ze eenvoudig zelf geplaatst en verwijderd worden. Wel zijn ze wat kwetsbaarder dan bijvoorbeeld PVC en laminaat en gaan dus minder lang mee. 
 
Interfloor Modern Wood is al te koop voor € 14,75 p/m² en is verkrijgbaar in elf verschillende houtlooks.
goedkoop stijlvol vloer idee

2. Betonlook vinylvloer

Ga je liever voor een stoere betonlook? Kies dan voor het kleine prijskaartje van een vinylvloer, maar met de uitstraling van echt beton. Interfloor Modern Stone kost slechts € 14,75 p/m² en heeft verschillende patronen om uit te kiezen.
goedkope betonlook vloer

3. Tapijt voor een kleine prijs

Een andere soort vloerbedekking die mogelijkheden biedt bij een kleiner budget: tapijt. Tapijt is heel onderhoudsvriendelijk, geluidabsorberend én lekker warm aan je voeten! Ook is het ideaal voor kinderen die rondkruipen of oefenen met hun eerste stapjes.
 
Een goedkope optie is Interfloor Grafity voor slechts € 17,25 p/m². Dit tapijt met grove structuur is in acht verschillende kleuren verkrijgbaar, allemaal geïnspireerd op de natuur.
goedkope tapijt vloer

4. Laminaat voor beste prijs-kwaliteit

Laminaat is wat duurder dan vinyl. Maar je vloer gaat wel langer mee. Gemiddeld zo’n 25 jaar. Op lange termijn heeft laminaat daarom de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ben je van plan om lang in je huis te blijven wonen? Dan is laminaat de goedkoopste oplossing.
 
Een goedkope laminaatvloer is bijvoorbeeld Beautifloor Ardennen voor € 34,95 p/m². Door de clickverbinding zijn de planken gemakkelijk zelf te leggen. En omdat deze vloer in maar liefst 14 verschillende houtlooks verkrijgbaar is, vind je voor elk interieur een passende oplossing!
beautifloor goedkope vloer ideeen

5. Maak gebruik van karpetten!

Ziet je oude vloer er niet overal meer even goed uit, maar heb je niet het budget om een compleet nieuwe vloer te leggen? Ga dan aan de slag met vloerkleden! Een groot karpet bedekt en leidt de aandacht af van je vloer. 
 
Beschadigde planken? Verleg ze zodat beschadigde planken onder meubels en vloerkleden liggen. Zo zie je er niets meer van!
vloerkleed als budget vloer idee

Kom langs in de showroom!

Je ziet het: een mooie vloer hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij De Bossche Tapijtschuur hebben we voor elk budget een passende vloer. Kom langs in onze showroom in Den Bosch vlakbij Rosmalen om al onze vloeren in het echt te bekijken. Parkeren kan voor de deur en de koffie staat altijd klaar!
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 20 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 20 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code zelf-leg-korting als je de vloer zelf legt
Kom langs