Vijf handige tips bij zachte vloerbedekking

Vijf handige tips bij zachte vloerbedekking

10 september 2016Vloerbedekking oubollig? Absoluut niet. Een kleed van goede kwaliteit, en goed gecombineerd, misstaat absoluut niet in een modern interieur. En met de volgende tips geniet je er het langst van.


1. Kwaliteit
Investeer in duurzame vloerbedekking van kwaliteit. Garen van hoge kwaliteit (zoals polypropyleen) gaan langer mee en zijn makkelijk schoon te houden. Of vraag naar vloerbedekking op basis van polyamide vezels. Die blijven lang glanzend.

2. Ondertapijt
Leg je vloerbedekking altijd op een ondertapijt, ook als dat niet per se hoeft bij jouw soort vloerbedekking. Door het ondertapijt blijft de vloerbedekking langer mooi en voorkom je oneffenheden in de ondervloer. Bovendien geeft het een extra luxe gevoel.

3. Bescherming
Om gaatjes en slijtage te voorkomen, is het raadzaam een beschermplakkertje te gebruiken bij alles wat je op de vloer zet. Op onze website bij onderhoudsproducten van James vind je allerlei soorten bescherming specifiek voor jouw vloer en meubels. En ook: niet vaker dan één keer per week stofzuigen. Dan blijft je zachte kleedje langer zacht.

4. Vlekkenwijzer
Raak niet ontmoedigd; tapijt is tegenwoordig uitstekend te reinigen. Inmiddels bestaat er een middeltje voor bijna elk soort vlek. Bij de Bossche Tapijtschuur werken wij met James producten en grote kans dat je de vlek eruit krijgt.

5. Op je plaats
Als het op de slaapkamer aankomt, mag je echt wel investeren in een goed, superzacht kleed. Daar geniet je er het meest van wanneer je met blote voeten uit bed stapt. En daar vindt er de minste slijtage plaats van schoenen-dragende bezoekers. Toch een duur kleed of tapijt in de woonkamer? Zorg voor een deurmat in de hal, zodat mensen in ieder geval met schoongeveegde schoenen binnenkomen.
De Bossche Tapijtschuur biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak.
https://www.debosschetapijtschuur.nl/contact/

 

bron; mrwoon.nl
 
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs