James is een bedrijf dat zich specialiseert in producten en advies voor onderhoud van harde en zachte vloeren en meubelstoffen. James ontwikkelt eigen methodieken voor het verwijderen van vlekken, onderhoud en reiniging op verschillende materialen. Zo kan James oplossingen op maat aandragen voor ieder onderhoudsprobleem. 
Filter

Onderhoud

Prijs
 

James onderhoud

Sinds 1927 ontwikkelt James methodieken voor onderhoud van vloeren en meubelstoffen. Denk hierbij aan tapijt, vloerkleden, vinyl, PVC, LVT, laminaat, linoleum en marmoleum. Voor elke soort vloer heeft James een advies en product op maat. Laat onderhoud en vlekverwijdering maar aan James over!
 

James onderhoud van tapijten en vloerkleden

Het onderhouden van uw tapijt kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Belangrijk daarbij, is om methoden en producten te kiezen die aansluiten bij het specifieke soort tapijt. James heeft reinigingsproducten die uniek zijn voor elk type tapijt of karpet.
 

James onderhoudsproducten voor vloeren

Goed onderhoud en regelmatige reiniging dragen bij aan een lange levensduur van uw laminaatvloer. Tevens zult u geen last hebben van een vlekkerige vloer. Met de onderhoudsproducten van James houdt u uw vloer schoon en uw omgeving jaloers!
 

James onderhoud van meubelstoffen

Ook uw gestoffeerde meubels kunnen een langere levensduur krijgen met goed onderhoud. Verwijder hardnekkige vlekken en voorkom slijtage met de onderhoudsproducten van James. James informeert en adviseert graag over de methoden en producten die u kunt gebruiken hiervoor.
 

James onderhoudsadvies

James geeft graag persoonlijk (en gratis) onderhoudsadvies. U kunt zelf aangeven waar bijvoorbeeld uw tapijt ligt, welke kleur het heeft en of u huisdieren, kinderen of vloerverwarming heeft. Die informatie wordt gebruikt om direct een advies te generen dat uniek is voor uw situatie thuis en de producten die daarvoor geschikt zijn.
 

James onderhoudsproducten in Den Bosch

Het grote aanbod van James onderhoudsproducten is te vinden bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch! Als officiële dealer van James kunt u bij ons de producten kopen, of online op de website bestellen. De Bossche Tapijtschuur is ook gemakkelijk te bereiken vanaf Tilburg, Nijmegen en Breda. Wij zijn zes dagen per week open en parkeren kan voor de deur!