7 manieren om een unieke geurbeleving in huis te creëren

7 manieren om een unieke geurbeleving in huis te creëren

14 november 2023
Geuren voegen zoveel toe aan het leven. Ze hebben de kracht om het alledaagse te veranderen in heerlijke genietmomentjes. Benieuwd hoe je in en rond het huis een echte geurbeleving toevoegt? Lees dan snel verder.

Wat is geurbeleving?

Een fijne geur heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. De geur van vers brood, een nieuwe auto of pasgewassen beddengoed geeft een heerlijk gevoel. Waarom omringen we ons niet de hele dag met lekkere geurtjes? Dát is gedachte achter geurbeleving. Met geurproducten in en rond je huis geniet je de hele dag door van kleine geluksmomentjes.
wat is geurbeleving

Hoe voeg ik geur toe aan mijn leven?

Met geurproducten voeg je op verschillende plaatsen in huis een extra dimensie toe. We zetten zeven verschillende mogelijkheden voor je op een rij.
 

Geurstokjes

Geurstokjes zijn houten stokjes in een glazen potje met parfumeerde olie. De stokjes absorberen de olie en verspreiden de geur. Zo wordt de geur subtiel en constant verspreidt. Kies een geur die je fijn vindt en plaats het potje in het midden van een ruimte. Begin met een paar stokjes en voeg er meer of minder toe om de geurintensiteit te bepalen. 
geurstokjes

Geurkaarten

Geurkaarten gebruik je om kasten en lades van een fijne geur te voorzien. De aangename geur komt je tegemoet wanneer je een deur of lade opendoet, maar ook de producten erin worden van een subtiele frisse geur voorzien.
geurkaarten

Wasparfum

Naast normaal wasmiddel kun je ook wasparfum aan een was toevoegen. Daarmee versterk je de geur en ruiken kleren en beddengoed nog lekkerder. De geur van wasparfum is veel sterker dan dat van wasmiddel, dus je wasgoed ruikt veel langer lekker.
wasparfum

Autoparfum

Een nieuwe auto ruikt altijd heerlijk fris. Zou het niet fijn zijn om deze geur altijd om je heen te hebben in de auto? Het kan met autoparfum. De parfum verspreid een aangename geur en maskeert eventuele vieze geurtjes. 
autparfum

Refreshing spray

Gedragen kleding nog een keer dragen? Met refreshing spray ruikt gedragen textiel weer als nieuw. Ook ideaal om je autobekleding, meubels of andere stoffen mee op te frissen.
refreshing spray

Geurkorrels

Geurkorrels bewaar je in een zakje in kasten en lades. Zo geven ze, net als geurkaarten, een fijne geur af aan opbergplaatsen en de producten die eraan liggen. Maar je kunt geurkorrels ook opzuigen met de stofzuiger. Dat zorgt voor extra frisheid tijdens en na het stofzuigen.
geurkorrels

Douche- en handzeep

Dit is de bekendste vorm van geurbeleving. Door je handen en lijf met een lekkere zeep in te smeren blijft er nog lange tijd een prettige geur merkbaar. Denk aan shampoo, douchegel en handzeep.
douche en handzeep

Welke geur past bij mij?

Alle geurproducten uit dit artikelen zijn sinds kort te koop bij De Bossche Tapijtschuur. En alle producten zijn in tal van verschillende geuren beschikbaar. Kom langs en ontdek welke geur bij jou past. Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk het aanbod hier online.
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs