Manieren om een unieke geurbeleving in huis te creëren

Manieren om een unieke geurbeleving in huis te creëren

27 juni 2024
Geuren voegen zoveel toe aan het leven. Ze hebben de kracht om het alledaagse te veranderen in heerlijke genietmomentjes. Benieuwd hoe je in en rond het huis een echte geurbeleving toevoegt? Lees dan snel verder.

Wat is geurbeleving?

Een fijne geur heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. De geur van vers brood, een nieuwe auto of pasgewassen beddengoed geeft een heerlijk gevoel. Waarom omringen we ons niet de hele dag met lekkere geurtjes? Dát is gedachte achter geurbeleving. Met geurproducten in en rond je huis geniet je de hele dag door van kleine geluksmomentjes.

wat is geurbelevingErvaar de kracht van geurbeleving

No Limits Refresh biedt de perfecte oplossing voor ongewenste geuren in huis. Dankzij de unieke formule worden de ongewenste geurstoffen afgebroken en vervangen door een subtiel parfum. De frisse geurstoffen hechten zich aan de vezels van de stof en worden geactiveerd door zonlicht, waardoor je huis steeds opnieuw fris ruikt, tot wel 30 dagen lang.

Verfrissing en geur

Duurzame frisse geur

Zodra zonnestralen je huis binnenvallen, begint No Limits Refresh zijn werk te doen. Het product blijft gedurende een langere periode actief, wat zorgt voor een langdurige frisheid. Je kunt de behandeling zo vaak herhalen als je wilt, zonder nadelige gevolgen voor je interieurtextiel. Of het nu gaat om raamdecoratie, banken, gestoffeerde stoelen of kussens, No Limits Refresh is veilig en effectief.

Geurbeleving in je interieur

No Limits Refresh Geurvarianten

No Limits Refresh is beschikbaar in drie heerlijke geuren, zodat er altijd een geur is die bij jouw smaak past en je huis een verfrissende boost geeft.
Kies voor No Limits Refresh en geniet van een huis dat altijd fris en uitnodigend ruikt! We lichten de No Limits lijn voor u uit.

No Limits Refresh

No.1 Linen Dream

Ervaar de subtiele, maar elegante frisheid van een verfrissende geur die huiselijke rust uitstraalt. No.1 Linen Dream biedt een aangenaam aroma dat doet denken aan frisgewassen stoffen en een zachte omhelzing. Deze geur zorgt voor een gevoel van comfort en kalmte, ideaal voor een ontspannen thuisomgeving.
Voordelen:

  • Unieke geurformule: Verwijdert ongewenste geuren en laat een lichte, aangename geur achter.

  • Langdurige frisheid: De geur hecht zich aan de vezels van je stoffen en wordt geactiveerd door zonlicht, waardoor je huis tot 30 dagen fris blijft ruiken.

  • Geschikt voor alle interieurtextiel: Veilige toepassing op raamdecoratie, banken, gestoffeerde stoelen en kussens, zo vaak als je wilt, zonder nadelige effecten.
     

No Limits Refresh No.1 Linen Dream is de perfecte keuze voor een dagelijks fris en stijlvol huis.

Geurbeleving No. 1 Linen Dream

No.2 Floral Fusion

Ervaar de betovering van bloeiende bloemen met No.2 Floral Fusion. Deze geur vangt de essentie van een prachtig boeket, waarbij verfijnde en opwekkende aroma's samenkomen in perfecte harmonie. Breng een frisse, bloemige sfeer in je huis, waardoor elke ruimte levendig en uitnodigend wordt.
Voordelen:

  • Unieke geurformule: Verwijdert ongewenste geuren en vervangt ze door een lichte, aangename bloemengeur.

  • Langdurige frisheid: De geur hecht zich aan de vezels van je stoffen en wordt geactiveerd door zonlicht, zodat je huis tot 30 dagen fris blijft ruiken.

  • Geschikt voor alle interieurtextiel: Veilige toepassing op raamdecoratie, banken, gestoffeerde stoelen en kussens, zonder nadelige effecten, zo vaak als je wilt.
     

No Limits Refresh No.2 Floral Fusion is jouw ideale keuze voor een fris en stijlvol huis, elke dag opnieuw.

No.2 Floral Fusion

No.3 Oriental Awakening

Prikkel je zintuigen met No.3 Oriental Awakening, een unieke combinatie van natuurlijke houttonen en verfrissende citrusgeur. Deze geur biedt een vernieuwende ervaring, waarbij je huis wordt gevuld met een opwekkend en verfrissend aroma.
Voordelen:

  • Unieke geurformule: Verwijdert ongewenste geuren en laat een verfrissende combinatie van houttonen en citrus achter.

  • Langdurige frisheid: De geur hecht zich aan de vezels van je stoffen en wordt geactiveerd door zonlicht, voor een langdurig fris ruikend huis tot 30 dagen lang.

  • Veilig voor alle interieurtextiel: Geschikt voor toepassing op raamdecoratie, banken, gestoffeerde stoelen en kussens zonder nadelige effecten, keer op keer.
     

No Limits Refresh No.3 Oriental Awakening is de perfecte keuze voor een prikkelende en verfrissende sfeer in huis, dag in dag uit.

No.3 Oriental Awakening

No Limits Clean vlekkenverwijderaar

Zelfs als je voorzichtig bent, kan een vlekje altijd gebeuren. Gelukkig is er No Limits Clean om het goed te behandelen. Gewone reinigings- en zeepmiddelen kunnen je gordijnen beschadigen en restjes achterlaten die ervoor zorgen dat de stof sneller vuil wordt.
No Limits Clean maakt gebruik van een zeepvrije reinigingsgel op basis van nanotechnologie. Het wordt spaarzaam aangebracht en vervolgens lichtjes in de stof gemasseerd met een microvezeldoekje. Daarna kan het vuil samen met de gel worden uitgespoeld met water.
Met No Limits Clean houd je je gordijnen schoon en fris, zonder ze te beschadigen.

No Limits Clean

No Limits Protect

No Limits Protect geeft je bescherming tegen vuil en vocht.Vlekken op je nieuwe gordijnen of raamdecoratie wil je natuurlijk voorkomen. Dit scenario is voor iedereen herkenbaar. No Limits® Protect, gebaseerd op nanotechnologie, biedt een oplossing. Het beschermt je mooie gordijnen, raamdecoratie en ander interieurtextiel, zoals gestoffeerde meubels, tegen vlekken en vuil. Zelfs de meest kwetsbare stoffen krijgen optimale bescherming.
Met No Limits Protect blijft je interieur er altijd netjes en schoon uitzien, zonder je zorgen te hoeven maken over ongelukjes.

No Limits Protect
Welke No Limits past bij mij?

Alle geurproducten zijn te koop bij De Bossche Tapijtschuur. Kom langs en ontdek welke geur bij jou past. Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk het aanbod hier online.

Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs