Wat doen wij bij De Bossche Tapijtschuur?

Wat doen wij bij De Bossche Tapijtschuur?

14 mei 2024

Wat doen wij bij de Bossche Tapijtschuur?

De Bossche Tapijtschuur is al meer dan 40 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken. In onze ruime showroom van 1500 m² vind je alles voor je ramen en vloeren. Van tapijt, pvc en vinyl tot laminaat, gordijnen en raamdecoratie: bij ons heb je een ruime keuze uit topmerken tegen scherpe prijzen!

Onze passie is om jouw woon- of werkomgeving om te toveren tot een plek waar je je prettig voelt. We gaan dan ook graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar met deskundig advies en vakkundig maatwerk!

Ons team: de drijvende kracht achter onze successen

Achter de schermen van De Bossche Tapijtschuur bruist het van energie en enthousiasme. Ons team van vakkundige medewerkers zet zich elke dag met passie in om onze klanten tevreden te stellen. Van verkoopadviseurs en interieurstylisten tot inmeetadviseurs, interieur vakmensen en monteur raamdecoratie: ieder teamlid draagt bij aan onze missie om jouw woon- of werkomgeving te transformeren tot een droomplek.

Ontmoet onze specialisten

Verkoopadviseur/interieurstyliste

Onze verkoopadviseur/interieurstyliste staat voor je klaar om je te adviseren over de perfecte raamdecoratie en vloerbedekking voor jouw interieur. Ze nemen je wensen en behoeften uitgebreid met je door en zorgen voor een vrijblijvende prijsindicatie. Ook kun je bij ze terecht voor het bespreken van de puntjes op de i, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt!

Inmeetadviseur

Onze ervaren inmeetadviseurs komen bij je thuis om de exacte afmetingen van je ramen en vloeren op te nemen. Zo ben je verzekerd dat jouw raamdecoratie en vloerbedekking perfect passen! Mochten er onverhoopt toch veranderingen moeten worden gemaakt? Dan denkt de inmeetadviseur graag met je mee naar oplossingen.

Coupeuse

In ons eigen atelier worden je gordijnen, vouwgordijnen, spangordijnen, vitrages, inbetweens en overgordijnen op maat gemaakt. Ook voor reparaties en het inspelden van gordijnen bij je thuis kun je bij ons terecht. Onze coupeuse denkt graag mee om jouw producten op maat te maken.
Coupeuze De Bossche Tapijtschuur

Monteur raamdecoratie

Onze monteurs zorgen voor de vakkundige montage van jouw raamdecoratie en gordijnen. Zij hangen alles netjes op en voeren indien nodig reparaties uit. Daarnaast zijn ze bekend met alle soorten raamdecoratie, en staan ze paraat om je advies te geven waar nodig.

Ben je een handige vakman met oog voor detail? Werk je graag nauwkeurig en klantgericht? Dan is de functie voor Monteur raamdecoratie mogelijk iets voor jou! Klik hier voor meer!

De Bossche Tapijtschuur Interieur Vakman
Interieur vakman

Als interieur vakman ben je verantwoordelijk voor het transformeren van woningen in warme en uitnodigende ruimtes. Met jouw vakmanschap en oog voor detail breng je de visie van de klant tot leven.

Ben jij een gedreven en ervaren Interieur Vakman met een passie voor het creëren van prachtige woonruimtes? Heb je een oog voor detail en ben je kennisgericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Interesse op de vacature voor Interieur Vakman? Klik hier! Wil je het vak stoffeerder/interieurvakman leren? Ook dan kun je bij ons terecht!

Planner/werkvoorbereider

Onze planner/werkvoorbereider zorgt voor de perfecte afstemming van alle werkzaamheden. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw project tijdig en volgens plan wordt uitgevoerd. Mocht er onverwachts iets misgaan, dan is onze planner/werkvoorbereider proactief in het vinden van oplossingen om vertraging te minimaliseren!

Webshop & e-commerce

Je kunt je bestellingen ook online plaatsen via onze webshop. In onze webshop vind je ons breed assortiment aan vloerbedekking. Om ervoor te zorgen dat dit achter de schermen goed verloopt, is onze webshop & e-commerce specialist altijd hard aan het werk.

Backofficemedewerker/Administratiemedewerkster

Onze backofficemedewerkers/administratiemedewerksters zorgen voor de administratieve ondersteuning van onze werkzaamheden. Zij nemen jouw bestellingen in ontvangst, verwerken de facturen, beantwoorden al je vragen en lossen eventuele klachten graag voor je op.

De Bossche Tapijtschuur Voorkant Winkel

De Bossche Tapijtschuur: jouw partner voor kwaliteit en service

De Bossche Tapijtschuur is jouw partner voor kwaliteit en service. Wij staan voor vakmanschap, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten, van advies en verkoop tot inmeten, confectie en montage.

Op zoek naar woonadvies of van plan om je woning om te toveren tot perfectie? Bezoek onze showroom of neem een kijkje op onze website!

Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs