Zorgeloos slapen en wonen met EasyClick raamdecoratie

Zorgeloos slapen en wonen met EasyClick raamdecoratie

28 juni 2023
 
zorgeloos slapen

Een goede nachtrust bevorder je door in een donkere kamer te slapen. Dat kun je voor elkaar krijgen met gordijnen of jaloezieën. Maar misschien wil je liever je raamkozijn niet beschadigen, of mag je misschien niet boren en schroeven van je huisbaas. Dan kan EasyClick een goede oplossing zijn.

Easy does it
De naam zegt het eigenlijk al: het werkt bijzonder simpel en dat is wel zo prettig, ook als je twee linkerhanden hebt. Je bevestigt – of drukt eigenlijk – een aluminium frame met een magneetband tegen het raam. De stof in het aluminium frame is vervolgens naar boven en/of beneden te schuiven waardoor je de kamer afsluit tegen al het licht van buiten. Geen schroefjes, geen gaten in het kozijn of het plafond en je hebt het binnen drie minuten bevestigd. Makkelijker kan niet, toch?

Veiligheid voor alles
Er is nog een heel belangrijk voordeel aan het EasyClick systeem. Doordat je de raamdecoratie met een handgreep opent en sluit, hangen er geen losse koorden of kettingen aan het raam, zoals dat bij bijvoorbeeld jaloezieën en shutters wel het geval is. Dit maak het systeem super kindvriendelijk. Met een gerust hart bevestig je deze raamverduistering dus in de kinderkamer!

Kies je favoriet
De EasyClick is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Top-down (waarbij je het systeem van boven naar beneden sluit), Top-down, bottom-up (sluiten van boven naar beneden en andersom) en Day & Night. Bij deze laatste variant kun je overdag een stof kiezen die licht doorlaat terwijl je ’s avonds het raam afdekt met een verduisterde stof. Qua materialen voor de verduistering zelf is de keuze nog groter.

Zo kun je kiezen uit plisséstof in heel veel kleuren, van transparant tot verduisterend. Iso Plissé® zijn twee plisséstoffen over elkaar waardoor de gaatjes van de optrekkoorden niet te zien zijn. Aluminium lamellen zijn een derder optie, hiermee kun je heel makkelijk zelf het lichtinval regelen.
Wil je zien hoe makkelijk het is om een EasyClick systeem te bevestigen? Bekijk dan deze EasyClick-video.

tot 03-04-2021 tijdelijk 15% korting.
Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de Bossche Tapijtschuur je helpen.

Bron; mrwoon.nl
toppoint easyclick  plaatsen van easyclick

 
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs