DURF JIJ DESSINS AAN? DE MOOISTE GORDIJNEN MET PRINTS

DURF JIJ DESSINS AAN? DE MOOISTE GORDIJNEN MET PRINTS

2 september 2017
Interieur vol details Gordijnen geven namelijk sfeer.
De ambiance valt of staat met de details van je inrichting. Gordijnen in verschillende structuren, transparantieniveaus, kleuren en dessins zorgen voor een stoere uitstraling, maar versterken net zo goed het zachte en rustgevende karakter van het interieur.

Door kamerhoge gordijnen op te (laten) hangen met een bijzondere print, kleedt je de woon-, slaap- of studeerkamer aan met oog voor detail. Prachtige in-betweens met patroon Denk daarbij niet enkel aan heftige of schreeuwerige prints die de ruimte overheersen. Zachte gordijnstoffen met een wolkerig of bloemig dessin vormen een welkom contrast met stoere en harde materialen en meubels.

De collectie van Toppoint bevat bijvoorbeeld mooie patronen met overlopende kleuren zoals Landscape, Delight en Park.
Combineer effen gordijnen met dessins Met in-betweens .
in deze stoffen creëer je een hele zachte aanvulling op bijvoorbeeld een cleane, strakke basis. Zoals een rolgordijn of aluminium jaloezieën. Je kunt in-betweens met een dessin combineren met die eenvoudige basis, maar ook met gordijnen in dezelfde print. Of als dat iets te heftig voor je is, met gordijnen in een kleur uit hetzelfde kleurenpalet of in een contrasterende kleur.
Kun je hulp gebruiken met het bepalen van het juiste dessin voor jouw interieur? De Bossche Tapijtschuur  biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie? Bezoek dan onze showroom en onze vakkudige verkopers geven u graag advies.
bron Mr Woon
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs