DURF JIJ DESSINS AAN? DE MOOISTE GORDIJNEN MET PRINTS

2 september 2017
Interieur vol details Gordijnen geven namelijk sfeer.
De ambiance valt of staat met de details van je inrichting. Gordijnen in verschillende structuren, transparantieniveaus, kleuren en dessins zorgen voor een stoere uitstraling, maar versterken net zo goed het zachte en rustgevende karakter van het interieur.

Door kamerhoge gordijnen op te (laten) hangen met een bijzondere print, kleedt je de woon-, slaap- of studeerkamer aan met oog voor detail. Prachtige in-betweens met patroon Denk daarbij niet enkel aan heftige of schreeuwerige prints die de ruimte overheersen. Zachte gordijnstoffen met een wolkerig of bloemig dessin vormen een welkom contrast met stoere en harde materialen en meubels.

De collectie van Toppoint bevat bijvoorbeeld mooie patronen met overlopende kleuren zoals Landscape, Delight en Park.
Combineer effen gordijnen met dessins Met in-betweens .
in deze stoffen creëer je een hele zachte aanvulling op bijvoorbeeld een cleane, strakke basis. Zoals een rolgordijn of aluminium jaloezieën. Je kunt in-betweens met een dessin combineren met die eenvoudige basis, maar ook met gordijnen in dezelfde print. Of als dat iets te heftig voor je is, met gordijnen in een kleur uit hetzelfde kleurenpalet of in een contrasterende kleur.
Kun je hulp gebruiken met het bepalen van het juiste dessin voor jouw interieur? De Bossche Tapijtschuur  biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie? Bezoek dan onze showroom en onze vakkudige verkopers geven u graag advies.
bron Mr Woon
Over ons
De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Wij zijn ruim 40 jaar actief als woninginrichter. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak voor de complete woninginrichting.

In de ruime 1500m² moderne showroom, met diverse opstellingen, kan men terecht voor een prachtige uitgebreide collectie tapijt, pvc, vinyl, parket, 
laminaat, karpetten, gordijnen
en raamdecoratie . 
Kom Langs!
All Content Copyright 2020 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef