DE VOOR- EN NADELEN VAN DRAAI/KIEPRAMEN

DE VOOR- EN NADELEN VAN DRAAI/KIEPRAMEN

9 juni 2017

De voordelen van draai/kiepramen:

Het grootste voordeel van een draai/kiepraam is dat je met slecht een kleine trek aan de hendel een stroom aan frisse lucht binnenhaalt. En dat zonder een raam volledig open te zetten. Hiermee ontzeg je makkelijk ongewenste gasten als vogels toegang tot je huis. Doordat je de ramen ook volledig naar binnen open kunt zetten, zijn draai/kiepramen makkelijk te reinigen. Je kunt je huis dus makkelijk op twee manieren ventileren. De nadelen van draai/kiepramen Tja, er zijn natuurlijk ook nadelen. Zo zijn draai/kiepramen vaak van kunststof of staal. En hoewel maar een detail, niet in ieder interieur is dat even mooi. Zo kan dit moderne element contrasteren met een landelijk of vintage interieurstijl. Daarnaast kan raamdecoratie bij dit soort ramen wel eens in de weg zitten. Omdat draai/kiepramen vaak een hendel hebben, is het aan te raden om je raamdecoratie achter deze greep te hangen of te plaatsen.

De oplossing Geen zorgen:
qua aankleding kun je met een draai/kiepraam echt nog alle kanten op. Je moet alleen net even het juiste hulpmiddel vinden. Een top-down-bottom-up plissé met EasyClick kan daarin een goede oplossing zijn. Met dit systeem bevestig je de stof aan het kozijn zelf en niet, zoals met gordijnen, om het raam heen. Zonder boren of schroeven monteer je dit systeem makkelijk aan het kozijn, zodat je het raam vervolgens makkelijk kunt kantelen of in zijn geheel openzetten.

Last but not least :
Ook aan te raden op een draaikiepraam: het plaatsen van een hor. Zo kun je het raam ook in zijn geheel openzetten, zonder dat insecten naar binnen vliegen. Kies je voor het EasyClick-systeem, ga dan voor een mooiste (verduisterende) stof, die je huis net van dat beetje extra aankleding voorzien. Zo pas je ook een modern raam aan aan je eigen woonstijl Wil je meer weten over EasyClick of draai/kiepramen?
Breng dan een bezoek aan De Bossche tapijtschuur .


Bron: MrWoon.nl
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs