Last van hooikoorts? Plaats een hor als de lente in aantocht is

22 maart 2017
Met de komst van de lentezon, krijgen veel Nederlanders ook last van hooikoorts. Omdat je thuis optimaal wilt ontspannen, is het aan te raden om horren te plaatsen. Maar: wel met speciaal pollenwerend gaas.

Krijg je in het voorjaar weer last van tranende rode ogen en een loopneus? Dan weet je dat het pollenseizoen is begonnen. Fijn hoor, dat temperaturen weer aangenamer worden. Dat we meer tijd buiten doorbrengen en het langer licht is. Maar hooikoorts is voor velen een kwalijke bijwerking van de lente. Er wordt dan aangeraden om ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten te houden bij droog lenteweer. Maar met een pollenwerende hor is dat nergens voor nodig.

Speciaal tegen hooikoorts: pollen werend gaas
Een hor met pollenwerend gaas houdt niet alleen de veroorzakers van een allergie tegen, maar ook vliegen, muggen en andere insecten. Met groots gemak en comfort kunnen alle ramen en deuren dan dus lekker op staan, zodat de frisse lentelucht door het huis kan waaien. Wel zo lekker in de slaapkamer tijdens een warme zomerdag. Een aanrader is het speciale Transpatec® pollenwerend gaas, dat maar liefst 90% van de pollen tegen houdt. Dat komt door een nog fijnere weeftechniek en een speciale behandeling van het gaas.

Nu aan de slag
Nu denk je misschien: “De warme lentedagen zijn nog ver weg”. Maar het opmeten en laten maken van de juiste variant hor is maatwerk. Immers: iedere deur of raampartij is van een ander formaat. Dus wil je aankomend voorjaar onbezorgd binnenshuis genieten, dan is het aan te raden om nu een specialist in de schakelen.


Ben je op zoek naar meer woontips? De Bossche Tapijtschuur biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies.

Bron;mrwoon.nl

 
Voeg een reactie toe:
Naam Bericht
All Content Copyright 2020 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef