INSPIRATIE: IN-BETWEEN GORDIJNEN VOOR ELEGANTIE, SFEER EN PRIVACY.

INSPIRATIE: IN-BETWEEN GORDIJNEN VOOR ELEGANTIE, SFEER EN PRIVACY.

10 februari 2017


Dat gordijnen niet alleen voor privacy en het tegenhouden van licht zorgen wordt bewezen door in-between raambekleding. In-between gordijnen creëeren een mooi diffuus licht voor een sfeervolle look in jouw woning. Optimaal om een extra dimensie toe te voegen aan de aankleding van woonruimtes.

Lichtinval
In-between gordijnen komen in vele soorten en maten. De hoeveelheid lichtinval in jouw huis is afhankelijk van het soort gordijn dat je kiest. In-between gordijnen zijn ideaal indien je graag natuurlijk lichtinval wilt creëeren. Naast in-between gordijnen zijn er ook andere soorten dunne gordijnen die hierin voorzien. Inbetweeners bieden een luxe uitstraling door de vollere stof. Inbetweeners kunnen ook de gehele dag gesloten blijven voor een uniek diffuus lichtinval.

 

Gordijnen met dessins
Een dessin is een patroon die een stof een ander aanzien kan geven. Eerder schreven we al dat bloempatronen zowel op de catwalk als in de interieurwereld weer veel te zien zijn dit jaar. Gordijnen zijn de ideale basis waar spannende en kleurrijke patronen geweldig op uit komen. Of je nu voor subtiele, lichtdoorlatende in-betweens gaat met grootste bloemen of volle overgordijnen met kleine decoraties, een opvallend patroon maakt van jouw gordijnen de showtopper van het huis.

 

In de mix: combineer gordijnen
In-between gordijnen kunnen ook in combinatie met overgordijnen gebruikt worden. Gelaagdheid in de gordijnen geeft een fijne aankleding van de ruimte. Zo kun je kiezen voor de combinatie van verschillende varianten raamdecoratie, van twee kleuren gordijnen of twee verschillende designs. Een effen, transparante in-between combineer je met een rolgordijn met bijvoorbeeld een grafische print of bloempatroon. Of houten jaloezieën met linnen gordijnen in een landelijk interieur. Zo vangt het opvallende patroon alle aandacht die het verdient, maar zorg je ook voor een chic geheel.

Ben je op zoek naar meer woontips? De Bossche Tapijtschuur biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies.

Bron;mrwoon.nl

 
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs