WITTE GORDIJNEN, EEN FRISSE UITSTRALING

WITTE GORDIJNEN, EEN FRISSE UITSTRALING

11 november 2017
Witte gordijnen in de slaapkamer
De slaapkamer is nou zo’n ruimte waar je enorm kunt genieten van een serene rust. Logisch dat effen, witte gordijnen dan een grote rustgevende factor spelen in dat plaatje. Of wat dacht je van een subtiel grafisch dessin in je gordijn ? Dat maakt het geheel nét een beetje spannender.

Witte gordijnen verduisterend?
Wist je dat je ook witte gordijnen goed verduisterend kan maken? Ook kun je witte gordijnen combineren met een verduisterend rolgordijn. Houdt je de rest van de kamer ook effen en eenvoudig zonder schreeuwende prints, dan maak je van je slaapkamer een echte oase.

Witte gordijnen in de woonkamer
Met kleine kinderen in huis is het wellicht niet direct de eerste kleurvariant waar je aan denkt in de woonkamer. Maar wat dacht je van mooie vouwgordijnen of een plissé in wit, die je mooi uit kleine handjes kunt houden overdag door ze omhoog te trekken?  Witte gordijnen in de woonkamer kun je perfect combineren met een knallende in-between, een geweldig behang  en stijlvolle meubelen in pasteltinten die heel mooi uitkomen met zo’n wit canvas op de achtergrond.

Witte gordijnen in de keuken
Heb je er wel eens aan gedacht: luxe gordijnen in de keuken? Met gordijnen in de keuken maak je van jouw designkeuken een echte tweede woonkamer. Luxe! En: het beperkt ook nog eens goed de inkijk. Wel zo fijn als jouw keuken aan de voorkant van het huis gelegen is.

alles wordt deskundig door ons ingemeten geplaatst en gehangen..
graag zien wij u in onze ruime showroom ,de bossche tapijtschuur .

bron mr woon..
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 20 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 20 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code zelf-leg-korting als je de vloer zelf legt
Kom langs