ZOMERZON IN HUIS: HOE KOM JE ER VANAF?

20 juni 2017
Duo-rolgordijnen in je studeerkamer,
Dit is waarschijnlijk de plek waar je je even terugtrekt als er wat werk gedaan moet worden. Grote kans ook dat er een computer staat! Met duo-rolgordijnen stel je de lichtinval zo, dat het zonlicht je in ieder geval niet belemmert als jij je moet focussen op belangrijke zaken. Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen: transparante banen en niet transparante banen. Of het nu een heldere of bewolkte dag is, zomer of winter: door de instelmogelijkheden kan de lichtwering dus goed naar eigen wens worden geregeld.

Houten jaloezieën in de woonkamer,
In de woonkamer is een stijlvolle inrichting misschien nog wel belangrijker dat in de studeer- of werkkamer. Immers: dit is de ruimte waar je gasten ontvangt en dagelijks zelf in leeft. Een houten jaloezie is zo’n type raambekleding die niet alleen zijn functie perfect uitvoert (het stellen van licht en desgewenst de hele ruimte verduisteren), maar is door zijn looks ook nog eens een echte sfeermaker. De houten plankjes van de jaloezieën stel je door middel van een koord heel makkelijk naargelang de gewenste lichtinval. Ook fijn: houten jaloezieën passen in veel woonstijlen. In een landelijke setting versterken ze het huiselijke karakter, in een modern interieur verzachten ze met hun natuurlijke looks de strakke inrichting.

Duette Shades voor lichtkoepels en kiepramen Draaikiepramen, dakramen, lichtkoepels, serredaken en lichtstraten:
niet ieder raam is even eenvoudig van vorm of uitvoering. Maar ook deze bijzondere raampartijen kun je laten voorzien van praktische én mooie zonreflecterende bekleding. Duette Shades zijn daar de oplossing voor. De honingraatstructuur van de stof zorgt voor een bijzonder goede isolatie zowel 's zomers als ’s winters. Bovendien is er door de EU een mate van lichttransmissie vastgesteld. Oftewel: hoeveel daglicht er maximaal door de Duette Shades mag komen. Met de juiste Duette Shades van hoge kwaliteit ben je er dus van verzekerd dat de zon geen spelbreker meer is in huis.

Gordijnen zijn alleskunners En dan zijn er nog de ‘good old’ gordijnen. Lichtdoorlatende, transparante in-betweens filteren het licht, terwijl er ook gordijnstoffen bestaan met een reflecterende coating. Die kun je bijvoorbeeld voor een zonwerend rolgordijn, vouwgordijn of gewone gordijnen gebruiken. Wil je weten welke oplossingen voor zonreflectie geschikt zijn voor jou huis? Bekijk de collectie  op de website van De Bossche Tapijtschuur  of kom in de winkel voor persoonlijk, gratis & vrijblijvend interieuradvies.

 Bron: MrWoon 
Over ons
De Bossche Tapijtschuur is hét vertrouwde adres voor de complete woninginrichter. Wij zijn ruim 40 jaar actief als woninginrichter. De Bossche Tapijtschuur is een zeer eigentijdse zaak voor de complete woninginrichting.

In de ruime 1500m² moderne showroom, met diverse opstellingen, kan men terecht voor een prachtige uitgebreide collectie tapijt, pvc, vinyl, parket, 
laminaat, karpetten, gordijnen
en raamdecoratie . 
Kom Langs!
All Content Copyright 2020 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef