Iso Plissé raamdecoratie: multifunctioneel het hele jaar door.

Iso Plissé raamdecoratie: multifunctioneel het hele jaar door.

10 november 2016
Iso plisse geel raamdecoratie
Iso Plissé® raamdecoratie: multifunctioneel het hele jaar door
10 november 2016

De naam zegt al een heleboel. Iso Plissé® raamdecoratie zorgt voor een perfect samenspel tussen zon en zonwering. Want ook al is licht in huis vaak je grootste vriend, soms kan het ook je grootste vijand zijn.

Complete verduistering
Als je slaapt, een film kijkt of op zoek bent naar wat privacy dan is het wel zo fijn als je shades de boel goed bedekken. In tegenstelling tot andere raamdecoratie sluiten de shades van Iso Plissé® naadloos aan tot aan de randen van het raam. Ideaal. Dag zon, dag pottenkijkers! Kun je niet niet kiezen tussen shades en gordijnen? Dan combineer je die toch gewoon? Het staat extra gezellig en je bent – wanneer je wilt - driedubbel afgesloten van de buitenwereld.

Verkoelend in de zomer, warm in de winter
Iso Plissé® shades hebben een unieke honingraatstructuur. Dit ziet er niet alleen luxe uit, het heeft ook nog een bijzondere functie. De honingraat werkt isolerend, waardoor bijna de helft minder warmte verliest bij het raam. Daarmee bespaar je heel veel op je energierekening in de winter. In de zomer zorgen de Iso Plissé® shades ervoor dat de warmte lekker buiten blijft en mooi licht naar binnen komt, want je kunt zelf bepalen hoe open of dicht je je shades wilt hebben.

Iso Plissé® shades in 3 transparanties
Iso Plissé® shades zijn er in prachtige stoffen en in elke kleur die je je kunt bedenken. Je kunt kiezen uit drie verschillende transparanties. Hierdoor kan je voor elke kamer een andere transparantie kiezen en toch dezelfde kleur voor de ramen hangen. De kleur van je raamdecoratie heeft invloed op de kleur van het licht dat binnenkomt in huis. Zorg ervoor dat je voor een licht interieur kiest voor raamdecoratie in een warme kleur – het liefst met een rode of gele ondertoon. Dan schijnt thuis de zon ook op een regenachtige dag.

De Bossche Tapijtschuur biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. 

Bron: www.mrwoon.nl

Iso plisse blauw

Iso plisse wit
 
Over ons
Bij De Bossche Tapijtschuur koop je alles voor jouw vloeren, ramen en trap. In de webshop vind je een ruim assortiment aan tapijt, vinyl, pvc, laminaat, vloerkleden en meer!

✔ Gratis bezorging binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ Gratis vloeren leggen binnen 30 km rondom Den Bosch
✔ 15% korting met de code DHZ2024 als je de vloer zelf legt
Kom langs