Jaloezieën

De perfecte jaloezieën vindt je in Den Bosch! Speel met lichtinval door middel van een jaloezie. Ze zijn tijdloos en passen bij elk interieur. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout en kunststof en leverbaar in verschillende kleuren. Voor iedereen wat wils! Jaloezieën kopen in Den Bosch? Dat doe je bij De Bossche Tapijtschuur!

Waarom jaloezieen?

Bij jaloezieën schuiven twee lamellen over elkaar heen. Daardoor bepaal jij zelf hoeveel licht er binnenkomt. Ze zijn plaatsbaar in de keuken of woonkamer. De lamellen zijn makkelijk en snel af te stoffen, in vergelijking met andere raamdecoraties zoals plissé, vouw- of gewone gordijnen. Lees hier meer over andere soorten raamdecoratie.

Soorten jaloezieën

Onze jaloezieën zijn in verschillende kleuren, motieven en materialen te verkrijgen: hout, aluminium en kunststof. Ze zijn alle drie makkelijk af te stoffen en dus erg fijn in het onderhoud.
 
Houten jaloezieën zijn alleen niet goed bestand tegen water, dus deze kun je het beste schoonmaken met een droge doek en weghouden van een kraan. Aluminium jaloezieën zijn het beste voor draai- en kiepramen.

Jaloezieën op maat

Wil je ook graag jaloezieën in de badkamer? Een aluminium jaloezie kan hiervoor ook behandeld worden! Daarnaast bestaan de lamellen ook in verschillende breedtes. Hout en aluminium jaloezieën kunnen ook besteld worden met een afstandsbediening zodat je vanuit je stoel de jaloezieën kunt bedienen. Wel zo makkelijk!

Jaloezieën Den Bosch

Heb je vragen over de perfecte jaloezie voor in jouw huis of kantoor? Kom dan gerust langs in onze showroom om de verschillende varianten te bekijken!
 
Onze winkel ligt op een goed bereikbare plek. Zelfs vanuit Tilburg, Breda, Waalwijk, Vught, Zaltbommel, Oss en Schijndel is de winkel goed te bereiken met de auto. Wij helpen graag de beste keuze voor jou en je gezin te vinden!