Terug naar home

Onderhoud

Een mooie vloer verdient een goed onderhoud. Niet met een standaard allesreiniger van de supermarkt, maar met een schoonmaakmiddel dat speciaal voor jouw vloer ontwikkeld is. Ontdek onze schoonmaakproducten voor laminaat, pvc, vinyl en tapijt en geef jouw vloer de beste vloerreiniging!
Filter

Onderhoud

Prijs
 

 

Vlekken uit tapijt en meubels verwijderen

Een vlek op het tapijt? Een ongelukje zit in een klein hoekje. Maar met de juiste producten is er geen reden tot paniek. Voor de beste reiniging van stoffen meubels, tapijt of vloerkleden gebruik je de schoonmaakproducten van James. 
 
  • James Vlekkenspray gebruik je voor het reinigen van eenvoudige vlekken zoals schoensmeer, vet, olie, verf, lijmresten, kauwgom en teer.
  • James Vlekkenwonder gebruik je voor het schoonmaken van hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, thee, fruit en bloed. Zelfs oude vlekken zijn geen probleem! 
  • Het is altijd goed om de Startersset Tapijt & Meubelstof in huis te hebben. Zo kan je bij een ongelukje snel de juiste reiniger toepassen, voordat de vlek er helemaal ingetrokken is.

Vlekken op een harde vloer verwijderen

Ook voor harde vloeren (zoals vinyl, PVC, LVT, laminaat, linoleum, marmoleum, rubber, keramische tegel, natuursteen en kunststeen) heeft James specialistische producten ontwikkeld.
 
  • Met James Remover verwijder je vlekken in harde vloeren. Denk aan schoenstrepen, inkt, vet, lijm, verf en lak. 
  • Oude of verkeerde reinigers kunnen vlekken en strepen veroorzaken. De James Basisreiniger verwijdert hardnekkig vuil en brengt je vloer weer terug naar de basis. 
  • Haal de startersset harde vloeren in huis om jouw vloer altijd van een grondig onderhoud te voorzien. Ook handig om een nieuwe vloer een goede start te geven. De set bevat verschillende James’ producten in kleinverpakking.

Schoonmaakmiddel voor tapijt en vloerkleden

Wanneer je geen last hebt van vlekken, maar je vloer er gewoon weer stralend uit wilt laten zien, gebruik je het liefst de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen. 
 
Voor onderhoud aan tapijt en vloerkleden kan je James Water gebruiken. Dit is een onderhoudsmiddel voor de periodieke reiniging van tapijt, karpet/vloerkleed en meubelstof. Na gebruik ziet het er weer uit als nieuw en ruikt alles weer heerlijk fris!

Schoonmaakmiddel voor harde vloeren

Wil je dat je harde vloer lang mee gaat en dat deze er netjes uit blijft zien? Dan is periodiek onderhoud een must. Vergeet je standaard allesreiniger, maar maak gebruik van deze schoonmaakmiddelen.
 

Onderhoudsproducten kopen

Een langere levensduur, een stralend uiterlijk en een frisse geur. Dat zijn de redenen waarom mensen onderhoudsmiddelen aanschaffen voor hun vloeren en stoffen meubels. Bestel nu online of kom langs in onze winkel in Den Bosch.