De nieuwe manier van traprenovatie

« terug naar het overzicht

De nieuwe manier van traprenovatie20 augustus 2019
Vroeger kon je de trap of schilderen of met tapijt bekleden, maar de laatste jaren is echter traprenovatie met harde materialen in opkomst, de zogenoemde overzettreden. Je ziet het in woonprogramma’s op TV. Die worden verkocht door grote partijen, maar die durven daar ook een bijbehorend prijskaartje aan te hangen.
 
De Bossche Tapijtschuur wil als interieurzaak graag een totaalpakket leveren, zodoende zijn wij op zoek gegaan naar leveranciers. Sinds kort zijn wij dealer zijn van het merk StairSolutions. De keuze voor StairSolutions was makkelijk. Wij mogen u 15 jaar garantie geven, een bewezen concept en de grootste keuze aan materialen. en de meeste materialen ook leverbaar als vloer. De meeste traprenovatiebedrijven de trap alleen bekleden met Laminaat of Hout. Wij kunnen door het unieke profiel óók nog materialen als PVC, HPL, Woven (geweven PVC), Jakarta, handgesmeerd Beton, Leer en PaintWood aanbieden. Stuk-voor-stuk prachtige materialen voor een redelijke prijs.
 
Door de enorme keuze aan materialen en kleuren hebben wij voor elke woonstijl een passende oplossing, of het nu modern, landelijk of industrieel moet zijn. 
 
Het systeem van StairSolutions pakt de bestaande treden als het ware in, dit noemen we overzetreden. Deze hebben een veel langere levensduur dan tapijt. De trappen zijn makkelijk in onderhoud, hygiënisch, geluiddempend en meestal zonder hak- en breekwerk in 1 dag klaar.