Terug naar overzicht

Interfloor Dynamic Cemento

“Gladde ongepolijste vloeren, strak & trendy“

De laatste trend vooruitzichten tonen dat gladde ongepolijste vloeren dé trend van 2018 zijn en dat de industriële look van beton en cement de komende jaren trendy zal blijven. Met Dynamic Cemento geeft u hier gehoor aan doordat deze nieuwe PVC vinyl kwaliteit het gevoel van een ruige cementen vloer combineert met aangenaam woongenot van het hoogste niveau.
De Dynamic Cemento geeft iedere ruimte direct een industrieel en hedendaags karakter. De gietvloer, ook wel beton of cementvloer genoemd, is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe vloersoort. Vooral in moderne en strakke interieurs komt deze vloer goed tot zijn recht. Tevens hebben vinyl vloeren een volledige comeback gemaakt omdat is gebleken dat het zeer praktische en makkelijk te leggen vloeren zijn, comfortabel, goed isolerend en vochtbestendig. Dynamic Cemento is dé perfecte combinatie van trend en functionaliteit.
€ 23,50 P/M2
INCLUSIEF MONTAGE *
Productnaam Interfloor Dynamic Cemento
Productnummer
Kleur
Prijs per P/M2: € 23,50
Benodigde hoeveelheid m2:
PRIJS BEREKENEN
OF WE ZIEN U IN DE WINKEL
All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef