Rolgordijnen

Zoek je naar eenvoud in huis met raamdecoratie? Dan zijn rolgordijnen de oplossing. Jouw rolgordijn kan namelijk door middel van kleur of een leuk motiefje perfect bij het interieur aansluiten. Daarnaast kun je ook voor verschillende functies kiezen. Zo bepaal jij gemakkelijk de lichtinval en privacy in huis. Rolgordijnen kopen in Den Bosch? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor rolgordijnen?

Rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die langs elkaar heen kunnen worden bewogen. Deze twee lagen kunnen verschillende functies hebben, zodat jij kan bepalen in hoeverre je privacy of zonlicht in huis hebt. Een klein nadeel van rolgordijnen is dat vlekken snel zichtbaar zijn. Je kunt deze wel makkelijk verwijderen met een lichtvochtige doek.

Soorten rolgordijnen

Rolgordijnen bestaan in verschillende kleuren en motieven. Zo kun je kiezen uit transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Stel, je wilt overdag geen inkijk en ’s avonds graag zonlicht tegenhouden, dan kies je voor een combinatie van een lichtdoorlatend en een verduisterend doek. Een andere naam hiervoor is een duo rolgordijn.
 
Je kunt zelf de kleur kiezen, of voor patronen op je rolgordijn gaan. Zo krijg je een leuk rolgordijn met motief. Bij ons kun je naast een koord ook kiezen voor een rolgordijn met elektrische afstandsbediening! Zo kun je met één afstandsbediening vanuit je stoel 5 producten bedienen.

Rolgordijnen op maat

Een rolgordijn past op veel verschillende ramen. Deze raamdecoratie wordt altijd geplaatst met steunen. Erg gemakkelijk te bedienen met een koord, of met een afstandsbediening. Een rolgordijn is goed te combineren met een mooie inbetween of een over gordijn. Het maakt niet uit hoe groot je raam is. 
 
Een rolgordijn is geschikt voor dakramen en grote ramen. Ook kantelramen zijn geen probleem! Bij dit soort ramen, of schuine ramen, kun je voor een cassette kiezen bij je rolgordijn. Aan de zijkant zit dan een zijgeleiding die de stof de juiste richting op laat gaan. Je rolgordijn draait zo altijd mee met het raam.

Rolgordijnen Den Bosch

Bekijk alle stoffen in onze showroom in Den Bosch. Daar kun je ook persoonlijk advies krijgen. Onze showroom is goed te bereiken met de auto vanuit onder andere Tilburg, Breda, Waalwijk, Vught, Zaltbommel, Oss of Schijndel.
 
De kosten van onze rolgordijnen variëren. Je kunt er hierbij ook voor kiezen om ze te laten monteren!