Plissé

Een Plisse gordijn voor elk raam en in vele maten en kleuren. Zowel in stof als in profiel kleuren is veel keuze. Een plisse gordijn is verkrijgbaar voor rechte ramen ronde ramen  en schuine ramen. Bijvoorbeeld dakramen ramen in plafond,  driehoek, vijfhoek  en zeshoek ramen.

Plisse gordijnen

Een plisse past in elk interieur zowel strak klassiek of landelijk. Er zijn plisse gordijnen in transparante stoffen, licht doorlatend en semi verduisterende stoffen. Verkrijgbaar in warmte werend ,vocht en vuilafstotende en vlam vertragende stoffen. In onze winkel kunnen we alle stoffen laten zien en ook alle systemen. Zo is er ook keuze in bediening zoals greep bediening , koord bediening, en smart cord.
Mooie strakke plisse gordijnen die je kunt bestellen in top down bottum up.
Dit wil zeggen dat de plisse gordijnen van boven naar beneden bedienbaar zijn maar ook van onder naar boven en dat je het product in het midden van je raam kan plaatsen voor meer licht inval en minder inkijk van buiten af. Ook kunt u plisse gordijnen plaatsen in een perfect fit systeem. Dit is een systeem waar u niet hoeft te boren of schroeven .


Heeft u interesse in plisse gordijnen in regio Den Bosch?

In onze showroom kunt u alle producten bekijken.