Een Duette op maat gemaakt. Een duette is een trendy strak stijlvol product wat eenvoudig bedienbaar is. Een duette is een dubbele stof wat we ook wel honinggraat noemen. daardoor is de verduisterende stof ook isolerend .Daardoor is een verduisterende duette een  energie besparend product.

Duette gordijnen

Een duette is er in een transparant stof waar je makkelijk door naar buiten kijkt of een licht doorlatende stof die het zonlicht afbreekt maar nog wel daglicht doorlaat dan is er nog een  verduisterende stof die alles isoleert en het donker maakt.
Een Duette is er in de afmeting 25 -32 en 64 mm.Ook in de bediening is er veel keuze zoals met hand greep een  koord of smart cord.
In de winkel kunt u alle bedieningen komen bekijken net zoals de ruime keuze in stoffen en kleuren.
 
U kunt ook kiezen voor een top down – bottum up bediening .Dit wil zeggen dat u uw duetten van boven naar beneden kan plaatsen of van beneden naar boven of juist in het midden van uw raam laten hangen. De duette word geleverd met een kind veilige bediening. Ook kunt u kiezen voor 2 doeken op een systeem zoals bv een transparante voor overdag en een verduisterende voor de nacht dit wordt ook wel day and night genoemd.


Heeft u interesse in duette gordijnen in regio Den Bosch?

 U bent van harte welkom in onze showroom om alle kleuren en stoffen te bekijken.

All Content Copyright 2021 - De Bossche Tapijtschuur. Dislcaimer - Privacy statement - All Rights Reserved. Site Developed by Vugts - Signmakers met lef