In jouw woning is lichtinval en privacy belangrijk. Niet overal wil je dat op dezelfde manier regelen. Kies de juiste raambekleding en creëer zelf je lichtinval of privacy met de raamdecoratie van Mr. Woon. Voor elk interieur heeft Mr. Woon raamdecoratie op maat!

Mr. Woon raamdecoratie

Gordijnen zijn sfeervol én praktisch voor elk interieur. Gordijnen bepalen de sfeer in het interieur, dempen geluid en isoleren warmte. Mr. Woon biedt een groot aanbod aan gordijnstoffen en dessins. 
 
Of je nu zoekt naar inbetweens of overgordijnen, transparant of verduisterend, elegant of mat - voor elk interieur zijn stijlvolle gordijnen van Mr. Woon te vinden. De keuze is enorm!
 
Insect- en pol vrije ruimte? Ook voor horren kun je bij Mr. Woon terecht. 
 

Mr. Woon gordijnen

Zoek je iets om de lichtinval te kunnen bepalen? Of bepaal je liever de privacy in huis? Bij Mr. Woon heb je keuze uit veel soorten raamdecoratie: rolgordijnen, jaloezieën, plissegordijnen, vouwgordijnen, gewone gordijnen en paneelgordijnen. 
 
Bij Mr. Woon kun je kiezen tussen een transparante, semi-transparante of verduisterende stof te kiezen. Zo kun jij de lichtinval en privacy regelen in huis! Met de raamdecoratie van Mr. Woon krijg jij het interieur en de sfeer die jij wilt. 
 
Voor een extra luxe uitstraling in jouw interieur kies je voor Mr. Woon!
 

Mr. Woon raamdecoratie in Den Bosch

Hulp nodig om de juiste keuze te maken en woon je in de buurt van Den Bosch? Als officiële dealer van raamdecoratie van Mr. Woon kun je terecht bij De Bossche Tapijtschuur! Bekijk de collectie in onze winkel in Den Bosch. Ook goed te bereiken vanuit Breda, Eindhoven, Nijmegen of Tilburg. Parkeren kan voor de deur en de koffie staat al klaar!
Er werden geen producten gevonden. Kies a.u.b. voor andere filters