Hamat is al ruim 20 jaar specialist in het ontwikkelen en produceren van verschillende soorten vloeren. Hamat produceert en levert matten, tapijten, karpetten, kunstgras en pvc. Op zoek naar mogelijkheden om uw entree spectaculair te maken? Dan bent u bij Hamat aan het juiste adres! 
Filter

Tapijt breedte

Tapijt Kleur

Tapijt Materiaal

Tapijt Poolsoort

Vloerkleden Kleur

Vloerkleden Materiaal

Mat Kleur

Mat breedte

Vloerkleden Afmeting

Vloerkleden vorm

Gebruiksklasse

Merk Tapijt

Merk Vloerkleed

Merk Deurmatten

Type mat

Type vloerkleed

Prijs
 

Hamat vloeren

Een eerste indruk van uw huis is altijd belangrijk. Het begint allemaal zodra de voordeur open gaat. Hamat helpt u hier graag bij en biedt een leuke bijdrage voor een stijlvolle entree. Denk hierbij aan matten, tapijten, karpetten of de veelzijdige PVC latten.

Hamat matten

Hamat biedt matten met een speelse stijl in verschillende dessins. De matten hebben ieder een eigen functie. Of u nu enkel zoekt naar een mat die het vuil tegenhoudt dat uw gezinsleden naar binnen lopen, een wasbare mat, iets voor buiten, unieke kokosmatten, gerecyclede matten of een antislip voor op de trap - Hamat heeft het allemaal. De matten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.
 

Hamat tapijt en karpetten

De collectie van Hamat beperkt zich niet tot deurmatten en andere praktische entree mogelijkheden. Er is ook een ruime collectie aan tapijten en karpetten te vinden voor wonen en slapen. Alle tapijten en karpetten zijn te verkrijgen in een kleur of materiaal perfect voor uw woonruimte.
 

Hamat PVC

Voor welke ruimte u ook een nieuwe vloer zoekt, Hamat biedt veel verschillende mogelijkheden voor een veelzijdige PVC vloer. Een betonlook, houten vloer of een andere natuurlijke uitstraling - het is allemaal te verkrijgen bij Hamat. Alle PVC vloeren van Hamat zijn slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, natuurgetrouw, geschikt voor vloerverwarming en zijn niet brandbaar.
 

Hamat vloeren in Den Bosch

De Bossche Tapijtschuur is officiële dealer van Hamat vloeren. In onze showroom van ruim 1500 vierkante meter is voor ieder wat wils te vinden. In onze winkel kunt u alle matten, tapijten, karpetten en PVC opties bekijken, voelen en meteen kopen. Online bestellen via de website kan natuurlijk ook.