Terug naar overzicht

De Bossche Tapijtschuur

De Bossche Tapijtschuur is al jaren dé specialist in Den Bosch voor vloeren en raamdecoraties. In onze winkel verkopen we de mooiste producten van de beste merken. In 2020 was het tijd voor de volgende stap: ons eigen merk PVC vloeren! 

PVC vloeren van De Bossche Tapijtschuur

PVC is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en lijkt zelfs laminaat van de troon te gaan stoten. PVC vloeren worden daarom ook wel ‘het nieuwe laminaat’ genoemd. Ook bij De Bossche Tapijtschuur geloven wij in deze veelzijdige kunststof vloer en hebben daarom een eerste serie ontworpen. Helemaal afgestemd op de trend van vandaag en voor een scherpe prijs beschikbaar!

Voordelen van PVC

PVC heeft vrijwel alle voordelen van laminaat, maar is nóg sterker, onderhoudsvriendelijk en bijzonder goed te combineren met vloerverwarming. Door de decoratieve laag is het in allerlei dessins beschikbaar.

Houtlook en steenmotieven

Als specialist in vloeren zijn wij altijd op de hoogte van de laatste woontrends. Op deze trends hebben wij onze eerste producten gebaseerd. De BTS collectie bestaat uit steenmotieven en houtlooks die niet van echt te onderscheiden zijn. Voor een luxe uitstraling hebben wij ook verschillende visgraatmotieven ontworpen. Ook zijn al onze PVC vloeren voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige micro vellingkant. 

Meerdere kleuren

Niet alleen stijl, maar ook kleur is belangrijk. De juiste kleur vloer is essentieel om aansluiting te vinden bij jouw bestaande interieur. Dat weten wij als geen ander! Daarom zijn alle dessins in verschillende kleuren beschikbaar. Zo vind je altijd een vloer die perfect aansluit bij uw interieur! 

Onderhoud van PVC vloeren

Het onderhoud van BTS PVC vloeren is een koud kunstje. Het is vooral belangrijk om de vloer regelmatig te stofzuigen en te vegen zodat er door zand geen krassen in de vloer worden gelopen. Voor de meeste vlekken zal een dweil met lauw water voldoende zijn. Om de vloer grondig schoon te maken, kun je een reiniger gebruiken die speciaal voor PVC vloeren is ontwikkeld.

BTS vloer kopen in Den Bosch

BTS vloeren koop je bij de Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Ontdek de ruime collectie in onze winkel. Natuurlijk kunt u een nieuwe vloer tegenwoordig ook eenvoudig online kopen. Voor vragen of wensen kunt u gerust langskomen of contact opnemen. Wij staan voor u klaar!
Filter

PVC Kleur

PVC Type

PVC optie

Merk PVC

Prijs