Op zoek naar een nieuw vloerkleed? Brinker Carpets staat bekend om zijn prachtige designs van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek de verschillende motieven, prints, stijlen en materialen. Je vindt gegarandeerd een vloerkleed dat aansluit bij jouw interieurstijl! 
Filter

Vloerkleden Kleur

Vloerkleden Materiaal

Vloerkleden Afmeting

Vloerkleden vorm

Merk Vloerkleed

Type vloerkleed

Prijs
 

Grote vloerkleden van Brinker

De vloerkleden van Brinker Carpets zijn geen kleine matjes, maar grote centerpieces voor in de woonkamer of slaapkamer. De afmetingen gaan van 160x230cm tot 200x290 cm. Ook produceert Brinker ronde vloerkleden met een diameter van 200 tot 240 cm.
 

Trendy ontwerpen

Vloerkleden van Brinker Carpets zijn beschikbaar in tal van verschillende trendy stijlen en materialen. Van heerlijk zacht wol tot grof jute. De stijl is het best te omschrijven als natuurlijk en rustig. Geen drukke designs, maar warme kleuren en natuurlijke aardetinten. De ontwerpers van Brinker Carpets volgen de laatste woontrends op de voet en weten steeds weer te verrassen met nieuwe trendy ontwerpen.

Hoogwaardige kwaliteit

Naast trendy ontwerpen staan vloerkleden van Brinker Carpets ook bekend om hun hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle vloerkleden worden duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Voor de wollen tapijten wordt bijvoorbeeld zuiver schapenwol van topkwaliteit gebruikt.

Brinker Carpets kopen in Den Bosch

De Bossche Tapijtschuur is officiële dealer van vloerkleden van Brinker Carpets. Ontdek het ruime assortiment in onze winkel in Den Bosch. Laat u eindeloos inspireren in onze showroom van ruim 1500 m², voel de materialen en bekijk de karpetten van dichtbij.
Een karpet van Brinker Carpets kopen kan ook eenvoudig online. Voor vragen of wensen kunt u gerust langskomen of contact opnemen. Wij staan voor u klaar!