Met raamdecoratie van BOXBLINDS ben je verzekerd van kwaliteit. Ze ontwikkelen de mooiste stoffen en producten met de grootste zorg. Alle soorten raamdecoratie van BOXBLINDS zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. Er is voor elk type raam een passende BOXBLINDS raamdecoratie beschikbaar.

BOXBLINDS raamdecoratie

Wil je graag je privacy behouden, zowel overdag als ‘s avonds? Wil je een prettige omgeving qua akoestiek en een fijne leefomgeving waarbij warmte en geluidsisolatie goed geregeld is? BOXBLINDS biedt voor iedere gewenste situatie een passende oplossing. 
 
Het assortiment bestaat uit houten jalouziëen, lamellen, rolgordijnen, double roller, plisse & honeycomb en aluminium jalouziëen. Voor ieder wat wils dus!
 
De raamdecoraties zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en in transparante, semi-transparante of verduisterende stoffen. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Zo kun je je privacy en lichtinval gemakkelijk zelf bepalen. Neem licht en privacy in eigen hand met raamdecoratie van BOXBLINDS. 
 
Voor elk raam is er een passende oplossing. Voor draai- en kiepramen, lichtkoepels, lichtstraten en serre daken, of het raam groot of klein is, recht of in een hoek staat. Maar ook voor elke locatie is er een oplossing: van badkamers en keukens tot slaapkamers en woonkamers. Met BOXBLINDS creëer je de raamdecoratie die geheel naar je wens is en aansluit op jouw interieur.

BOXBLINDS raamdecoratie in Den Bosch

De Bossche Tapijtschuur is officiële dealer van raamdecoratie van BOXBLINDS. Ontdek de gehele collectie van BOXBLINDS raamdecoratie in onze winkel in Den Bosch. Laat je inspireren in onze showroom van ruim 1500m2! Voor vragen of wensen kunt u altijd langskomen of contact opnemen. Wij helpen je graag! 
Er werden geen producten gevonden. Kies a.u.b. voor andere filters