Terug naar overzicht

BD Line Zonwering

Met raamdecoratie van BD Line ben je verzekerd van kwaliteit. Ze ontwikkelen de mooiste stoffen en producten met de grootste zorg. Alle soorten raamdecoratie van BD Line zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. Er is voor elk type raam een passende BD Line raamdecoratie beschikbaar.

BD Line raamdecoratie

Wil je graag je privacy behouden, zowel overdag als ‘s avonds? Wil je een prettige omgeving qua akoestiek en een fijne leefomgeving waarbij warmte en geluidsisolatie goed geregeld is? BD line biedt voor iedere gewenste situatie een passende oplossing. 
 
Het assortiment bestaat uit jaloezieën, Iso Plissé®, rolgordijnen, verticale lamellen, houten jalouzieën, jalouzieën, foam jalouzieën, Shutters en Squid raamfolie. Voor ieder wat wils dus!
 
De raamdecoraties zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en in transparante, semi-transparante of verduisterende stoffen. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Zo kun je je privacy en lichtinval gemakkelijk zelf bepalen. Neem licht en privacy in eigen hand met raamdecoratie van Toppoint. 
 
Voor elk raam is er een passende oplossing. Voor draai- en kiepramen, lichtkoepels, lichtstraten en serre daken, of het raam groot of klein is, recht of in een hoek staat. Maar ook voor elke locatie is er een oplossing: van badkamers en keukens tot slaapkamers en woonkamers. Met BD Line creëer je de raamdecoratie die geheel naar je wens is en aansluit op jouw interieur.

BD Line raamdecoratie in Den Bosch

De Bossche Tapijtschuur is officiële dealer van raamdecoratie van BD Line. Ontdek de gehele collectie van BD Line raamdecoratie in onze winkel in Den Bosch. Laat je inspireren in onze showroom van ruim 1500m2! Voor vragen of wensen kunt u altijd langskomen of contact opnemen. Wij helpen je graag! 
Er werden geen producten gevonden. Kies a.u.b. voor andere filters